Het duo More Music bij Live@Ideaal
Het duo More Music bij Live@Ideaal Foto:

Live muziek en interview

More-Music bij Live@Ideaal

Zelhem - Woensdagavond 20 mei staat het duo 'More-Music' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. Het duo speelt een aantal nummers live en zal geïnterviewd worden door de presentatoren van het programma.

More-Music is een akoestische samenwerking tussen zangeres Melissa Vos en gitarist Erwin Heinen. Het begon met de cover 'I want you back' van de Jackson Five en is nu uitgegroeid tot een veelzijdig middag/avondvullend repertoire met bijvoorbeeld oudere nummers van Kansas tot 'Happy' van Pharrell Williams. More-Music geeft hier een eigen groovy en soms jazzy touch aan. Melissa heeft een warm soulful stemgeluid, en door het gebruik van slimme technieken als een loop-pedaal klinkt Erwins gitaarspel soms verrassend breed.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org.
Bands en artiesten die ook live in het programma willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, postbus 50, 7020 AB, Zelhem.