een fietstocht voor het hele gezin met ontbijt vooraf

Fiets de Boer op

Toldijk - Werkgroep Fiets de Boer op heeft voor Hemelvaartsdag weer een bijzondere fietstocht voor het hele gezin uitgestippeld.

Langs een route van zo'n 25 kilometer worden verschillende bedrijven bezocht. Zo wordt er een uitstapje gemaakt naar een melkveehouder, een geitenbedrijf en andere interessante bedrijven.
Voordat de tocht begint, kan er vrijblijvend worden aangeschoven voor een ontbijt en ook halverwege de route is een speciaal punt ingericht waar een springkussen staat voor de kinderen en verschillende kraampjes met streekproducten. Ook is er koffie, thee, frisdrank en wordt er soep en hamburgers verkocht.
Voor wie liever de auto neemt, is er ook een autoroute beschikbaar.

Het startpunt is bij de familie Wiltink, aan de Lamstraat 12a in Toldijk. En er kan gestart worden en ontbeten worden tussen 8.00 uur en 10.30 uur. Deelname kost 5 euro (ontbijt is gratis) en kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee. De routebeschrijving krijgt u bij het startpunt en aanmelden is niet nodig.

Fiets de Boer op organiseert ieder jaar een fietstocht voor het hele gezin op Hemelvaartsdag. Het bezoeken van agrarische bedrijven in de regio is daarbij een vaste prik.


0314 381440 of 06 10646993 (Olga Oosterink)
0575 470245 of 06 1837556 (Anneke Gr. Roessink)
www.fietsdeboerop.wix.com