Per 1 augustus is Juut en Co de nieuwe eigenaar van Nijntje.
Per 1 augustus is Juut en Co de nieuwe eigenaar van Nijntje. Foto:

Nijntje per 1 augustus onder andere vlag

Halle - Per 1 augustus neemt Kinderopvang Juut & Co Peuterspeelzaal Nijntje over van SPSB. Voor de peuters verandert er niets, de huidige leidsters blijven het vaste gezicht op de groep.

Voor belangstellende ouders is er op woensdag 29 april om 20.00 uur een informatieavond in Peuterspeelzaal Nijntje. Tijdens deze avond zal Juut & Co zich presenteren en de overname verder toelichten.

Peuterspeelzalen en kinderopvang zijn de laatste tijd veel in het nieuws. Veel peuterspeelzalen in Nederland zijn voor een groot deel afhankelijk van subsidie van gemeentes, zo ook in Bronckhorst.

Peuterspeelzalen worden steeds vaker omgezet in peuteropvang onder de vlag van een kinderopvangorganisatie. Dat betekent, dat ouders die allebei werken recht hebben op kinderopvangtoeslag. Gezinnen met één of geen inkomen kunnen van de gemeente Bronckhorst via een vergelijkbare regeling een toeslag krijgen. Naast Nijntje in Halle, neemt Juut& Co ook de peuterspeelzalenHet Eerste Steentje in Steenderen en P.U.K. in Keijenborg over.


Tel: 0315 23177
info@juutenco.nl
www.juutenco.nl