Fluitleerlingen op het podium.
Fluitleerlingen op het podium.

Jaarlijks concert leerlingen Mirjam v.d. Burg

Fluitleerlingen gingen Fluitend het jaar door

Veldhoek - Vrijdag 17 april gaven alle blok- en dwarsfluitleerlingen van Mirjam v.d. Burg hun jaarlijkse concert, in een overvolle feestzaal in de Veldhoek. Dit jaar was het thema: 'Fluitend het jaar door'.

Alle blokfluitleerlingen gingen van start met 'Ja het is Winter', 'Ons eerste optreden', 'New Year Song' en 'My own Rock band'. Nummers van de Winter, Valentijnsdag, Lente, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Moederdag, Vaderdag, Zomer, Herfst, Dierendag, Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw kwamen allemaal voorbij. Er werd gefloten, gezongen en gedanst. Kortom één groot feest. Het nummer 'Innoncence', gefloten door vier dwarsfluitleerlingen, kreeg hele warme reacties. Zo ook het nummer 'You'll never walk alone' en de 'Flashmopti' begeleid door Jambe's en alle dwarsfluitleerlingen.
Zelfs Sinterklaas en zwarte Piet kwamen nog heel even aan, helemaal met de speedboot door de Veengoot uit Spanje aangekomen bij de Feestzaal, fantastisch. De leerlingen besloten de avond met een knallend oud en nieuw, met knalvuurwerk en al erbij. Een geweldig slot. De kinderen kregen een daverend applaus. Ze werden nog door Mirjam in het zonnetje gezet met een ingepakte feestelijke zoen, Mirjam zelf kreeg een hele mooie bos bloemen van de leerlingen. Volgend jaar 8 april is er weer een volgend concert, en met welk thema? Mirjam heeft alweer ideeën genoeg.