Afbeelding
Foto:

Kennismaken met korfbalvereniging S.E.V.

Kangaroe ochtend

Zelhem - Op 18 april (tussen 10.30 en 12.00 uur) houdt korfbalvereniging S.E.V. een kangoeroe ochtend voor alle kinderen van 3 tot en met 6 jaar.

Korfbalvereniging S.E.V. houdt een speciale ochtend om de kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met korfbal. Je leert niet alleen gooien en vangen, maar ook hoe leuk het is om dingen samen te doen met jongens en meisjes.

'Kom ik neem je mee de jungle in'
Het thema van die ochtend is: 'Kom ik neem je mee de jungle in'. Er worden leuke spelletjes gedaan, er is iets lekkers voor iedereen en Snoekie de slang komt nog even langs. Alles in het teken van het tot de verbeelding sprekende thema.

De korfbalvereniging hield eerder al mini-kangoeroetrainingen op de Meene school, de Jan Ligthartschool, de Looschool, OBS Velswijk en de Sccsschl 3.0. De ochtend is dan ook geïnspireerd op deze succesvolle trainingen.

Kangaroe Klup
Natuurlijk mag je ook gewoon een keer komen kijken bij de Kangoeroe Klup. Elke zaterdagochtend trainen zij van 10.00 tot 11.00 uur bij korfbalvereniging S.E.V. aan de Halseweg 31a te Zelhem. voor meer info: www.sevzelhem.nl