Afbeelding
Foto:

Voorjaars plantenruilbeurs

Drempt - Zaterdag 11 april wordt er een plantenruilbeurs gehouden in de prachtige tuin van Dirk en Roelina Engelage aan de Kerkstraat 3.

Van 12.00 uur tot 15.00 uur kunt u planten ruilen. De portemonnee komt daar niet bij te pas. Koffie en thee met zelfgemaakte koek staat klaar.

Het aanbod is ieder jaar diverser en er worden zelfs planten bij elkaar besteld voor de volgende plantenruilbeurs. Iedereen vergroot zo zijn eigen assortiment in de tuin. Bent u net begonnen met de aanleg van uw tuin en kunt u nog planten gebruiken dan bent u ook van harte welkom.

Al jaren succes
Karen Bertram van Kwaliteitstuin, Tuinontwerp & Adviesbureau organiseert de beurs al jaren met succes. "We hebben al een paar mooie tuindagen gehad en de eerste tuinklussen zijn gedaan. Om de drie à vier jaar is het goed om de borders te vernieuwen. Planten eruit te halen, te scheuren en weer terug te planten. Bij deze klussen blijft er altijd wat over en daar is nu deze plantenruilbeurs voor", aldys Bertram.

Gevraagd wordt om de planten zoveel mogelijk in plastic zakken, doosjes of potjes mee te nemen en te voorzien van de naam, boeitijd en kleur van de bloem.