Rijschool Leenen en Herwers Nissan beklinken de samenwerking.
Rijschool Leenen en Herwers Nissan beklinken de samenwerking. Foto: PR

Rijschool Henny Leenen kiest voor
Nissan als lesauto

Hengelo - Rijschool Henny Leenen is de trotse eigenaar van twee nieuwe lesauto's. Leenen heeft gekozen voor de nieuwe Nissan Qashqai en de nieuwe Nissan Pulsar van Herwers Nissan Hengelo. In deze auto's zullen weer een groot aantal aanstaande bestuurders in de regio's Apeldoorn, Deventer en Zutphen hun eerste kilometers rijden.

Henny Leenen koos voor de Nissan Pulsar en Nissan Qashqai vanwege de betrouwbaarheid, uitstraling en lage kilometerkostprijs. Leenen is al jaren klant bij Herwers in Hengelo en ook nu mochten zij de auto's leveren. Leenen kiest voor Herwers vanwege de goede service en rijgarantie die het bedrijf biedt bij schade en onderhoud.
De moderne lesmethodiek die Leenen toepast, Rijopleiding in Stappen (RIS), zorgt voor een hoger slagingspercentage en zorgt ervoor dat leerlingen veiliger de weg op kunnen. In combinatie met de nieuwe Nissans is Leenen de ideale keuze voor iedereen die rijles gaat volgen.

Herwers houdt rijschoolhouder mobiel
Wanneer een lesauto voor onderhoud naar de garage moet, gaan de rijlessen zoveel mogelijk door. Herwers heeft namelijk altijd een extra auto met dubbele bediening beschikbaar. Zelfs bij onverwachte pech of schade worden de leerlingen van Leenen niet teleurgesteld en hoeven ze geen rijles te missen. Deze aantrekkelijke service biedt Herwers voor rijschoolhouders in de regio.

Nieuw model
De Nissan Qashqai wordt al jaren ingezet door rijscholen als lesauto. Met de komst van de nieuwe Nissan Pulsar meldt Nissan zich weer nadrukkelijk in het C-segment lesauto's. De Nissan Pulsar is hierin een goedkoper alternatief ten opzichte van onder meer de Volkswagen Golf, Mercedes A-klasse en de BMW 1-serie.

Meer weten?
Voor meer informatie over rijlessen en verkeersangstbegeleiding bij Henny Leenen kijk op www.rijschoolhennyleenen.nl. Voor informatie over Nissan als lesauto kunt u contact opnemen met Herwers Nissan.