Team Elbrink voor de bloemenwinkel, Burg. Galleestraat in Vorden
Team Elbrink voor de bloemenwinkel, Burg. Galleestraat in Vorden Foto: Bernadet te Velthuis

Bloemsierkunst Elbrink opent tweede
bloemisterijwinkel in Warnsveld

Vorden/Warnsveld – Na een grondige verbouwing opent Bloemsierkunst Elbrink op donderdag 9 april 2015 officieel de deuren van haar tweede bloemisterij aan de Runneboom 10a in Warnsveld. Rutger Elbrink en zijn medewerkers, waaronder zijn vader, hebben er zin in: "Een nieuwe uitdaging en dat op zo'n super locatie, vol in het zicht!".

Het pand op winkelcentrum 'De Dreiumme' is flink verbouwd: een volledige nieuwe pui, vloer en inventaris maar met de bekende sfeer, kwaliteit, scherpe prijs en fraaie uitstraling wat men van Bloemsierkunst Elbrink gewend is. Bovendien kan men gratis voor de deur parkeren, waardoor de winkel prima te bereiken is.

130-jarig bestaan
Vanwege familiebetrekkingen met één van de oprichters stamt de officiële KVK-registratie uit 1885, wat betekent dat het bedrijf ook haar 130 jarig bestaan viert dit jaar. Vader Jan-Willem is in 1984 al voor zichzelf begonnen en dat op 21-jarige leeftijd. In de voetsporen van zijn vader is Rutger op 11 november 2011 op 16-jarige leeftijd de winkel in Vorden begonnen. Het groen zit hun in hart en nieren en beide hebben als grote passie: bloemen en planten, groenverzorging en het kweken van snijbloemen op biologische basis.

Actief ondernemen
Naast de nieuw te openen winkel, beschikt Bloemsierkunst Elbrink over een eigen, biologische snijbloemenkwekerij. Jan-Willem: "De verbouwing van de straat, tijdens de herinrichting van het centrum van Vorden, was een forse financiële tegenslag. Dan sta je voor een keuze: wachten tot het weer komt of actief ondernemen". Elbrink Groen & Bloem koos voor het laatste en blijft vernieuwen en innoveren met een eigen biologische snijbloemenkwekerij, hoveniersbedrijf en binnenkort dus de tweede bloemenwinkel.

Feestelijke opening
Op woensdagavond 8 april vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom om de opening van Bloemsierkunst Elbrink in Warnsveld te vieren en om de nieuwe winkel aan de Runneboom 10a te komen bewonderen. De volgende dag, vanaf donderdag 9 april, gaan officieel de deuren open en is Bloemsierkunst Elbrink Warnsveld geopend van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Deze tijden gelden vanaf dan ook voor de bloemisterij in Vorden, wat betekent dat onze winkels Op zaterdags een uur langer open zullen zijn.

Wekelijk gratis boeket bloemen
Wekelijks geeft Bloemsierkunst Elbrink Vorden, en straks ook Warnsveld, via Facebook een prachtig boeket bloemen weg. Wil je ook iedere week kans maken en genieten van een mooi boeket bloemen of er iemand anders blij mee maken?

Volg, voor deze en andere acties, de Facebook van 'Bloemsierkunst Elbrink'. Deel & like het bericht van de verloting en wie weet is het volgende bloemstuk of boeket voor jou!

Voor meer informatie over Bloemsierkunst Elbrink, zie de Facebookpagina, website of stuur een mailtje.


www.facebook.com/bloemsierkunstelbrink
www.elbrinkgroen.nl
info@elbrinkgroen.nl