Deelnemers aan de clubkampioenschappen.
Deelnemers aan de clubkampioenschappen. Foto: PR

Clubkampioenschappen bij De Sperwer

Hoog-Keppel- Op woensdag 18 maart hield gymnastiekvereniging De Sperwer haar jaarlijkse clubkampioenschappen in de Hessenhal. Net als vorige jaar was het een spannende, maar ook een gezellige middag.

Als eerste waren de jongsten aan de beurt. Zes peuters en kleuters deden hun uiterste best met de verschillende oefeningen. Het was vaak erg spannend, maar met goede hulp van de leidster en de assistenten kwamen ze tot een mooi resultaat. Marle Hakvoort won de eerste prijs.
Hierna was het de beurt aan de recreantengroep en selectie. 32 leden gingen de strijd aan.
Voor de jury was het een hele kluif om iedereen naar zijn kunnen te beoordelen. Er werd hard gewerkt, maar ook had iedereen er veel plezier in.
Bij de recreantengroep werd Sterre Haggeman eerste, en de gedeelde tweede plaats was voor Esmee Dimmendaal en Ires Polman.
Bij de selectie was de eerste plaats voor Gijs Faassen, Feija Weijers werd tweede en Dafne Teunissen derde. Na het kampen werd de spannende strijd in voordeel van Gijs Faassen beslist. Ires Polman, de winnares van het vorige jaar reikte de wisselbeker uit aan de nieuwe clubkampioen.
De Sperwer dankt de leidsters, assistenten, juryleden en verdere vrijwilligers voor een geslaagde en feestelijke middag.