Afbeelding
Foto: PR

Inruilweek bij Rouwenhorst bos- en tuinmachines

Barchem - Een goede service, een gemoedelijke sfeer en klantvriendelijkheid staan bij Bos- en Tuinmachines Rouwenhorst Barchem hoog in het vaandel. Door gespecialiseerde vakkennis en jarenlange ervaring zijn ze in staat u een goed advies te geven en uw tuinmachines, van welk merk dan ook, vakkundig te repareren en te onderhouden.

In de week na Pasen zijn er in de Inruilweek van 7 tot en met 11 april diverse aanbiedingen van tuinmachines. In het assortiment maaiers vindt u modellen voor iedere tuin en gebruiker, van elektrische maaiers tot zitmaaiers en robotmaaiers. Maar ook diverse andere tuinmachines zoals heggenscharen, bosmaaiers, trimmers en kettingzagen. Elke machine is gemaakt om uw werkdag gemakkelijker te maken en een fantastisch gazon te creƫren. Voor kleine storingen en reparaties heeft Rouwenhorst een compleet ingerichte servicebus waarmee eventueel bij de klant de storing ter plekke opgelost kan worden.

Verticuteermachines
Voor een goede beluchting en het verwijderen van onkruid en mos is het belangrijk het gras minimaal eenmaal in het maaiseizoen te verticuteren. Een verticuteermachine is bij Rouwenhorst te huur en te koop. Voor meer informatie:zie de website www.rouwenhorstbarchem of tel.


www.rouwenhorstbarchem.nl
0573 - 258094
Zwarteveenweg 1-b, Barchem