Suzan en Freek treden op tijdens de Lentefair.
Suzan en Freek treden op tijdens de Lentefair.

Lentefair bij De HeideSmid Halle

Halle - Zoals elk jaar organiseert De HeideSmid in Halle weer haar jaarlijkse Lentefair. Met het begin van de lente en het lengen der dagen worden we weer actiever buiten. Daar speelt De HeideSmid op in met een lekker dagje uit. Ieder jaar neemt het bezoek aan deze lentefair toe en wordt het keer op keer gezelliger. Een echte koopjesmarkt op de bovenverdieping waar heel veel is te doen.

Op zaterdag en zondag biedt de De HeideSmid allerlei activiteiten en demonstraties. Zaterdag worden er wafels gebakken en op zondag is er gratis friet. Dus ook kinderen komen ruimschoots aan bod want het springkussen staat dan weer klaar.

Om een bezoekje extra waard te maken wordt op de gehele winkelvoorraad 10% korting gegeven en op showmodellen grasmaaiers 20% korting. Daarnaast is er ook nog een inruilactie van minimaal € 100,= voor uw oude maaier.
Trouwens, wanneer u voor 1 juli een offerte laat uitbrengen voor montage dan krijgt u slechts 6% BTW berekend.

Optreden Suzanne en Freek
Niet zonder trots deelt de HeideSmid mede dat het muzikale duo Suzanne en Freek op zondag 22 maart zal optreden. Dit bijzonder talentvolle duo weet op eigen wijze het publiek te boeien. "In een akoestische setting worden covers uit vrijwel elk genre op een overtuigende en eigen wijze gebracht, waarbij het haast onmogelijk is om niet mee te zingen. Met optredens op Mañana Mañana, in de Ziggo Dome Member Club en optredens bij Giel op Radio3, heeft menig muziekliefhebber al kennis mogen maken met het piano- en gitaargeweld van het duo. Ook bij De HeideSmid staan Suzan & Freek garant voor een middag luisteren, meezingen en misschien wel dansen op elk gewenst volume, dus neem vrienden mee en laat je verrassen!"

Openingstijden in Halle:
Zaterdag 21 maart van 9.00 tot 16.00 uur
Zondag 22 maart van 11.00 tot 17.00 uur

Koopjesmarkt met een optreden van Suzanne en Freek