Jurgen Lieftink en Marieke Legters.
Jurgen Lieftink en Marieke Legters. Foto: PR

Lieftink Makelaardij al helemaal thuis in Bronckhorst

Zelhem – Onlangs verhuisde Lieftink Makelaardij van Dinxperlo naar Zelhem. De eigentijdse makelaar voelt zich er al helemaal thuis en is ervan overtuigd de woningmarkt in de Achterhoek een verfrissende impuls te kunnen geven.

"Hier in Zelhem zitten we letterlijk midden tussen onze klanten," vertelt Marieke Legters. "En die hebben we met onze andere werkwijze écht iets nieuws te bieden." De van oorsprong uit Halle afkomstige registermakelaar-taxateur ziet de verhuizing naar Zelhem dan ook als een goede stap voorwaarts. "Momenteel hebben we al flink wat woningen uit de Gemeente Bronckhorst in de portefeuille, waaronder diverse nieuwbouwwoningen in Halle."

Dertig onderscheidende punten
Lieftink Makelaardij gaat naar eigen zeggen anders te werk dan de doorsnee makelaar. "Met alleen een raampresentatie en Funda kom je er niet", aldus Jurgen Lieftink, eigenaar van Lieftink Makelaardij en tevens levenspartner van Marieke. "Wij komen graag bij mensen thuis om te laten zien dat we ons op minimaal 30 punten onderscheiden. Bijvoorbeeld door een actiever gebruik van nieuwe media, of het vaak onbenutte maar krachtige eigen netwerk van de verkoper."
Naast registermakelaar is Jurgen tevens bouwkundige en ook díe expertise komt goed van pas. Bijvoorbeeld wanneer iemand een ouder huis of een te renoveren boerderij overweegt te kopen. Marieke: "Bij Lieftink Makelaardij adviseren we niet alleen over aankoop en verkoop, maar ook over de waarde van de woning en hoe deze het beste te verbouwen is en wat dit dan gaat kosten. Bij een renovatie of grote verbouwing verzorgen we desgewenst zelfs de gehele bouwbegeleiding."

Financieel plaatje
Aan de Stationsstraat in Zelhem deelt Lieftink Makelaardij voortaan een pand met Hans Rijntjes Financieel Adviesbureau. Een bewuste keuze. Jurgen: "We willen onze klanten een totaalaanbod aanbieden, van makelaardij tot financieringen en verzekeringen. Nu we samen met 'buurman Hans' in één pand gevestigd zijn, kunnen we door de kortere lijnen een betere dienstverlening leveren. Zo kunnen potentiële woningkopers bijvoorbeeld profiteren van een aantrekkelijke korting op hun hypotheek en verzekeringen."

"Bent u ook op zoek naar een makelaar met een vernieuwende blik en andere aanpak? Loop dan eens vrijblijvend bij ons binnen op Stationsstraat 32 in Zelhem of kijk op onze, binnenkort volledig gemoderniseerde, website www.lieftinkmakelaardij.nl", aldus Marieke.