Een voorgaande editie van
Een voorgaande editie van "Fiets de boer op" in Hummelo Foto: Bernadet te Velthuis

Ondernemers die hun bedrijf graag openstellen kunnen contact opnemen

Fietstochten onder de noemer 'Fiets de Boer op' dit jaar ook in Zelhem-Halle

Zelhem - Al jarenlang worden er eind juli in Zelhem en omgeving, en begin augustus in Halle en omgeving, twee fietstochten georganiseerd onder de naam 'Fiets de Boer op'. Op deze dagen zetten dan ongeveer vijf agrarische en aanverwante bedrijven hun deuren open, zodat de deelnemers een kijkje kunnen nemen achter de schermen. De belangstelling en deelname hiervoor is dan ook erg groot. Zowel van de lokale bevolking als van de vakantiegangers. Het zijn dan ook altijd hele gezellige dagen met veel sociale contacten.

De organisatie wil de onkosten uiteraard zo laag mogelijk houden en heeft zich daarom opgegeven voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne. Bent u lid van de Rabobank Graafschap-Midden dan ontvangt u binnenkort online een persoonlijk unieke stemcode en kunt u tussen 11 en 23 februari online uw stem uitbrengen.

Stem op Fiets de boer op
Ieder lid ontvangt drie te verdelen stemmen. Er mag maximaal één stem per stichting/ vereniging worden uitgebracht. Alle stemmen worden geteld en het beschikbare subsidie bedrag naar rato verdeeld. De uitslag wordt bekend gemaakt op 10 maart 2015. Laat uw stem dus niet verloren gaan. Wij zullen er in ieder geval blij mee zijn.

Bedrijven openstelling
De commissie gaat dan ook binnenkort weer op pad om bedrijven te benaderen om hun deuren open te stellen op zaterdag 25 juli 2015 in Zelhem start hiervoor is op het Stationsplein en omgeving en woensdag 5 augustus 2015 in Halle en omgeving de start hier voor is bij Eetcafé De Woage.

Mocht u denken het lijkt mij ook wel leuk om mijn bedrijf open te stellen. Dan kunt u contact op nemen met een van de commissieleden of stuur een email naar onderstaand mailadres.

bertusenrikie@gmail.com
0314-621694