Het bestuur van de Halse Dag.
Het bestuur van de Halse Dag. Foto: PR

Bestuur Halse Dag druk met voorbereiding

Halle - Het duurt nog bijna zeven maanden voordat de Halse Dag 2015 plaatsvindt, maar het bestuur is al volop bezig met het voorbereiden van deze feestdag op van Halle op 6 september. Er wordt druk gebrainstormd over mogelijke activiteiten en over hoeveel geld er in het laatje komt.

"Ieder jaar hebben wij vele ondernemers die ons steunen. Zonder hen kan de Halse Dag niet plaatsvinden. Dit jaar kan ook het publiek ons een warm hart toedragen dankzij de Rabobank Clubkas Campagne," aldus Sander Nijhuis, voorzitter van de Halse Dag. Bij die campagne mogen leden van Rabobank Graafschap-Midden bepalen welke activiteit een financiƫle bijdrage verdient. Hoe meer stemmen, des te groter de bijdrage voor de activiteit. "We rekenen op vele stemmen van de bezoekers van de Halse Dag," vertelt Nijhuis.

"Met de extra financiƫle steun kunnen wij grotere activiteiten organiseren." Van 11 t/m 23 februari kan men stemmen via de website van Rabobank Graafschap-Midden. Het concrete thema van de komende Halse Dag is nog niet bekend. Nijhuis. "Dinsdag 10 maart 2015 wordt de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend. Vanaf dan kunnen we nog beter bepalen welke mogelijkheden we dit jaar hebben."
De Halse Dag vindt elke eerste zondag van september plaats en trekt elke editie meer dan 2.000 bezoekers, afkomstig uit de hele regio rondom Halle.