Het duo Suzan en Freek treedt op bij Jansen & Jansen.
Het duo Suzan en Freek treedt op bij Jansen & Jansen. Foto: Gerwin Nijkamp

Romantische muziek op Valentijnsdag

Suzan & Freek bij Eetcafé Jansen & Jansen

Hengelo - Op zaterdag 14 februari is het Valentijnsdag, vanaf 18.30 kun je bij Eetcafé Jansen& Jansen tijdens het eten genieten van het muzikale duo Suzan en Freek.

In een akoestische setting worden covers uit vrijwel elk genre op een overtuigende en eigen wijze gebracht, waarbij het haast onmogelijk is om niet mee te zingen.

Van Doe Maar tot Bob Marley en van Coldplay tot Selah Sue, alles komt voorbij in een setting die varieert van intiem tot uitbundig.
Met optredens op Mañana Mañana, in de Ziggo Dome Member Club en een wekelijkse rubriek 'De Minuut' op facebook, heeft menig muziekliefhebber al kennis mogen maken met het piano- en gitaargeweld van het duo.

Ook bij Eetcafé Jansen & Jansen staan Suzan & Freek garant voor een avond luisteren, meezingen en dansen op elk gewenst volume, dus neem je vrienden mee en laat je verrassen!"

Tijdens deze avond serveren wij buiten de kaart om een 3-gangen love menu, dus reserveer snel om een teleurstelling te voorkomen.
Kom je niet eten dan ben je natuurlijk van harte welkom om na 21.00 uur onder het genot van een drankje te genieten van deze mooie muziek.