Dr. Bernard and his Swing Orchestra.
Dr. Bernard and his Swing Orchestra. Foto: Bernadet te Velthuis

Eén van Nederlands grootste jazzbands bij Gouden Karper

Hummelo - Donderdag 22 januari kunt u in Hummelo één van Nederlands grootste jazzbands bewonderen: Dr. Bernard and his Swing Orchestra. Deze band zal de grote zaal van de Gouden Karper op z'n kop gaan zetten met heerlijke jazz en swingmuziek. Ook de Lindy Hop dansers kunnen hun hart ophalen.

De Dames van Sweet Silver gaan een gedeelte van de avond voor hun rekening nemen met heerlijk driestemmige nummers van vroeger , maar ook van nu.

Bernard Berkhout
Bernard Berkhout is in het dagelijkse leven daadwerkelijk dokter van professie. Buiten het spreekuur geeft hij toe aan zijn grootste passie: de muziek.

Hij is onderscheiden met een Edison, solistenprijzen van North Sea Jazz Festival en de festivals in Breda en Den Bosch. Volgens Elsevier is hij de Nederlandse "King of Swing".

Het orkest
Het orkest dat hij bij zich heeft bestaat uit professionals die hun sporen verdient hebben in diverse bekende orkesten. De muziek die ze ten gehore brengen is sterk beïnvloed door de muziek van Benny Goodman.

Met zijn klarinetspel en zijn goed geoefende band was hij in de jaren 30 een muzikaal fenomeen.

Geniet van heerlijke jazz en swingmuziek

Jazzdiner
Om 17.30 uur is de zaal open. Gedurende de avond wordt er ook een jazzdiner geserveerd, vanaf een buffet.

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen het concert bij te wonen. Men heet u van harte welkom. Deze avond mag u niet missen!

Voor meer informatie en het reserveren van kaarten:


www.degoudenkarperhummelo.nl
0314 381214