Eris aan de nieuwe picknicktafel
Eris aan de nieuwe picknicktafel Foto: Bernadet te Velthuis

Stichting Litania maakt weer twee kinderen blij

Picknicktafel in 'Sprookjestuin' voor Eris

Laag-Keppel - Eris is vier en ongeneeslijk ziek. Ze kan geen dagjes uit, maar komt wel graag buiten. Aan de oproep voor haar wens, een sprookjestuin, werkten verschillende bedrijven mee. Stichting Litania wilde ook graag iets doen en vond dat er nog plek was voor een picknicktafel, die tevens aangepast is zodat Eris' rolstoel eronder past. Op 3 januari werd de picknicktafel uitgereikt aan Eris, haar moeder en zussen.

Computer voor Kai
Kai Zweverink heeft een lichamelijke beperking. Daardoor kan hij aan veel dingen niet meedoen en is zijn computer zijn lust en zijn leven. De computer van Kai was echter verouderd, traag en Kai kon er niet op doen wat hij graag wilde. Stichting Litania vond dat daar wat aan gedaan moest worden. Op woensdag 24 december kreeg Kai een prachtige verrassing kreeg en hij was sprakeloos toen hij zijn nieuwe computer met toebehoren mocht ontvangen.

Stichting Litania
Stichting Litania helpt kinderen met een beperking een zo normaal mogelijk leven te leiden, door aangepast materiaal of hulpmiddelen aan te schaffen die niet vergoed wordt door de overheid of zorgverzekeraars.


litania.webs.com