Justin Berkelaar van Scheffer Badkamers is blij met de MINI One Clubvan.
Justin Berkelaar van Scheffer Badkamers is blij met de MINI One Clubvan. Foto: PR

Scheffer Badkamers BV wint MINI One Clubvan

Justin Berkelaar: 'Deze auto levert ons ongetwijfeld veel exposure op'

Zelhem - Justin Berkelaar van Scheffer Badkamers BV in Zelhem is de gelukkige nieuwe eigenaar van de MINI One Clubvan, die de hoofdprijs vormde van de actie van Geberit rond het 50-jarig bestaan van het inbouwreservoir. "Deze MINI gaan wij met veel plezier inzetten voor ons bedrijf en zal ongetwijfeld leuke exposure betekenen voor Scheffer Badkamers", zei hij vrijdag 19 december bij de overhandiging van de autosleutels door Nicolette van Riemsdijk en Robin van den Brink van Geberit.

Geberit introduceerde 50 jaar geleden het inbouwreservoir en dit bracht een regelrechte revolutie in de sanitair branche teweeg. Geberit vierde dit heuglijke feit het afgelopen jaar onder andere met een campagne rond de Geberit DuoFresh.

Geberit DuoFresh zorgt ervoor dat vieze geurtjes direct vanuit de toiletpot worden verwijderd, de lucht wordt gezuiverd en vervolgens weer gelijkmatig afgegeven. Met deze unieke eigenschappen is de Geberit DuoFresh een nieuwe revolutie in de sanitair branche.

Actie
Voor de actie werden installateurs uitgedaagd om Nikki, het boegbeeld van de campagne, te helpen haar probleem met vieze geurtjes in het toilet op te lossen. Geberit koos er bewust voor een actie te houden die was gericht op de installateurs, aangezien zij de echte ambassadeurs zijn van het Geberit inbouwreservoir.

MINI One Clubvan
De hoofdprijs van de actie was een MINI One Clubvan. Dit is een bestelautoversie van de populaire MINI One. Deze auto is sinds vrijdag 19 december eigendom van Justin Berkelaar van Scheffer Badkamers BV in Zelhem.

Installateurs moesten vieze geurtjes verhelpen

Hij is een enthousiast pleitbezorger van de Geberit DuoFresh bij zijn klanten en scoort er goede resultaten mee in de verkoop. "Deze is dé oplossing voor een fris toilet. Iedereen heeft eigen ervaringen met vieze geurtjes op het toilet. Hoe heerlijk is het dan niet wanneer deze definitief tot het verleden behoren." Nicolette van Riemsdijk en Robin van den Brink van Geberit overhandigden hem de sleutels.

Justin Berkelaar is bijzonder blij met de nieuwe blikvanger voor zijn bedrijf. "Wij zijn trots op deze prijs. Wij gaan de MINI One clubvan met veel plezier inzetten voor ons bedrijf en deze zal ongetwijfeld veel exposure voor Scheffer Badkamers betekenen."