Laatste keer Oud & Nieuw feest STEVO

Vorden - Na dertien mooie jaren heeft de Stevo besloten dat het tijd is om te stoppen met het organiseren van haar Oud & Nieuw feest. Dit jaar op vrijdag 1 januari 2016 van 00:30 tot 05:00 zal het feest voor de 14e en laatste keer georganiseerd worden.

Het thema voor deze bijzondere editie is 'Blacklight party'. De aankleding zal ook in deze stijl verzorgd worden. Mensen worden opgeroepen om in lichte kleding te komen, dit zal zorgen voor een heel gaaf effect. Het Dorpscentrum wordt omgetoverd tot een ware feestzaal, om met z'n allen knallend 2016 in te gaan. De muziek zal dit jaar verzorgd worden door een tweetal DJ's; DJ Nameless en DJ Asuro. Beide heren zijn lokale talenten die een leuke set weten neer te zetten. Nameless is reeds bekend van afgelopen jaar, waar hij de sfeer er goed in bracht. Hierna zal DJ Asuro afsluiten en zorgen dat het dak er figuurlijk af gaat vliegen. Beide mannen draaien veelal house en andere dancemuziek.

Gratis entree
Om deze laatste keer goed af te sluiten en iedereen te bedanken die in de afgelopen 13 jaar maar enigszins betrokken is geweest bij het Oud en Nieuw feest, als vrijwilliger of bezoeker, heeft de Stevo gekozen voor een gratis entree. De organisatie wil dan ook iedereen oproepen om gezellig een drankje te komen doen tijdens deze laatste keer. Ben jij ooit op het oud en nieuw feest geweest? Zorg dat je er deze laatste keer bij bent!

In 2016 gaat men bij de stichting gewoon door met het organiseren van feesten. Zodra er meer informatie is over 'Booming!' en de opvolger van de '90's party' zal dit direct kenbaar worden gemaakt op Facebook en de website.

Dank voor betrokkenen
De Stevo wil iedereen bedanken die op welke manier ook betrokken zijn geweest bij het Oud & Nieuw feest. In het bijzonder wil men de Vordense Ondernemersvereniging, de gemeente Bronckhorst (voorheen Vorden), de politie en uiteraard alle vrijwilligers bedanken.