Voorleeskampioen Tygo Zeevalkink uit groep 7. Foto: PR
Voorleeskampioen Tygo Zeevalkink uit groep 7. Foto: PR Foto:

Voorleeskampioen school Het Hoge

Vorden - Raar, maar waar! Dat was het motto, die draaide om natuur, wetenschap en techniek. Op onderzoek uitgaan en meer te weten willen komen over hoe de wereld in elkaar zit, dat ontdekten de kinderen tijdens de kinderboekenweek.

Kinderboekenweek stond ook in het teken van Leeskampioen worden. Leerlingen uit de groepen 7 en 8 konden zich hier voor opgeven. Vier juffen hebben samen met de leerlingen van groep 3 en 4 vier winnaars uitgekozen. Deze finalisten mochten in de finale nog een keer het gekozen stukje voorlezen aan alle leerlingen van groep 3 en 4. Tijdens deze finale waren vier juryleden aanwezig, die uiteindelijk een voorleeskampioen hebben uitgekozen. Aan het eind van de morgen zat de hele school in de hal te wachten om te horen wie de winnaar was van de voorleeswedstrijd 2015. Alle 4 finalisten waren toppers, maar de oorkonde ging dit jaar naar Tygo Zeevalkink uit groep 7.

Na de bekendmaking heeft hij zijn verhaal aan de hele school voorgelezen. Nu mag hij mee gaan doen aan de volgende ronde, de voorleeswedstrijd in de regio. Tygo, van harte gefeliciteerd en veel succes gewenst! Wilt u nog meer foto's zien? Kijk dan op de website.


www.hethoge.nl