Een groep studenten komt door een stommiteit in acute geldnood. Foto: PR
Een groep studenten komt door een stommiteit in acute geldnood. Foto: PR Foto:

Jong Gelre volop in voorbereiding op de revue
'La Moustache'

Vorden - Op zaterdag 14 november is het zover. Dan gaat de revue van Jong Gelre Vorden - Warnsveld, editie 2015, in première. De schrijverscommissie van Jong Gelre (Michiel ter Beest, Geert Heuvelink, Nout Nijenhuis, Anouk Pardijs, Annemiek Riefel en Bart Tiessink) heeft dit jaar weer een spetterend stuk geschreven, genaamd "La Moustache".

In "La Moustache" komt een groep studenten door een stommiteit in acute geldnood en moeten er zo snel mogelijk inkomsten komen. Dit vraagt veel van de creativiteit van de studenten, zij belanden hierdoor op bijzondere plekken in dito situaties. Een reguliere bijbaan in de supermarkt is voor het gemêleerde gezelschap namelijk geen optie. Of de studenten uiteindelijk voldoende inkomsten gaan genereren kunt u aanschouwen tijdens één van de uitvoeringen.

De revue van Jong Gelre staat al jarenlang voor een soepele combinatie van zang, dans en toneel en wordt opgevoerd door leden in de leeftijd van 16 tot ± 30 jaar. Op het podium staan zo'n 40 jongeren. Daaromheen werken nog eens ruim 30 jongeren mee om alles in goede banen te leiden van decorbouw en grime tot PR. Kom op zaterdag 14, vrijdag 20 of zaterdag 21 november naar de revue in het Dorpscentrum te Vorden. Kaarten zijn vanaf donderdag 5 november verkrijgbaar bij het Dorpscentrum.