Kinderkleding- en speelgoedbeurs bij 't Kraankuikentje en de Kraanvogel

Kranenburg - ?Op basisschool de Kraanvogel in Kranenburg, waar ook peuterspeelzaal 't Kraankuikentje is gevestigd, wordt vrijdagavond 2 oktober de jaarlijkse kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd. Zoals ieder jaar belooft het weer een leuke avond te worden.

De organisatoren hebben inmiddels al een groot aantal mooie spullen ingezameld. Een ieder die zijn kasten aan het opruimen was, kon de mooie bruikbare kleding en speelgoed bij ze kwijt. Door de organiserende mensen wordt er goed opgelet dat hetgeen er verkocht gaat worden ook van goede kwaliteit is. Zoals ieder jaar worden er door veel betrokken moeders en vaders van allerlei lekkernijen gebakken die te koop aan worden geboden. In en rond de school worden een aantal workshops en spelletjes georganiseerd waar de kinderen aan deel kunnen nemen, zodat zij zich zeker niet zullen vervelen.

Volop spelletjes te doen in en rond de school

Hierbij is zelfs gelegenheid om een ritje op een pony maken. Deelname aan de workshops kost een gering bedrag. Voor de kinderen is Kranenburgs Belang aanwezig met iets lekkers. Vanzelfsprekend is er voor de volwassen bezoekers ook genoeg mogelijkheid om gezellig bij te kletsen onder het genot van een kopje koffie (gratis). De opbrengst van deze jaarlijkse beurs is volledig bestemd voor peuterspeelzaal 't Kraankuikentje en basisschool de Kraanvogel. Het wordt ongetwijfeld een gezellige avond.

Iedereen is van harte welkom vanaf 18.00 uur tot ongeveer 20.30 uur in de gymzaal van basisschool de Kraanvogel aan de Eikenlaan 22 in Kranenburg. De toegang is gratis. Voor aanvangstijd zie contactje.