De band Verdwaald staat garant voor een goede sfeer. Foto: PR
De band Verdwaald staat garant voor een goede sfeer. Foto: PR Foto:

Bokbier proeven in het Kulturhus

Vorden - Op 21 september is volgens de kalender de herfst begonnen. Langzaam wordt het weer eerder donker en kan de warme jas weer uit de kast. Het mooie en positieve van dit jaargetijde is dat er weer bokbier verkrijgbaar is. Ook het Vordense Kulturhus heeft een voorraad ingekocht. Zondagmiddag 4 oktober is iedereen, vanaf 18 jaar, welkom in Kulturhus het Dorpscentrum om Grolsch Herfstbok te komen proeven.

Ter introductie staat er voor elke bezoeker een Herfstbok glas klaar (zolang de voorraad strekt) en het eerste glaasje bokbier is deze middag van het huis. Geen bokbier liefhebber? Je kunt ook 'Grolsch Weizen' of een heerlijk koel Grolsch biertje van de tap proberen, voor de liefhebber staat er 'Grolsch Radler' in de koelkast. Ook voor niet-bierdrinkers heeft het Kulturhus wel een passend drankje.

Verdwaald
De band 'Verdwaald', bekend in Vorden en omstreken, staat garant voor het muzikale deel deze middag. Op het programma veel rockmuziek uit de jaren 60, 70, 80 en 90, zoals Neil Young, Status Quo en Golden Earing. Verdwaald staat garant voor een goede sfeer!

Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom, de toegang is gratis, dus gewoon gezellig een middag uut in 't Kulturhus.