Martin van Rijn. Foto: PR
Martin van Rijn. Foto: PR Foto:

Martin van Rijn komt naar Bronckhorst

Zelhem - De fractie van PvdA Bronckhorst gaat op 7 oktober over decentralisatie in gesprek met de staatssecretaris in Ellen's Restaurant in Zelhem. "Decentralisatie zorg betekent dat de gemeente aan zet is." Martin van Rijn is verantwoordelijk voor de wetten. Hoe zorgt hij ervoor dat straks de gemeenten aan zet zijn? Hoe kijkt de PvdA Bronckhorst naar deze uitdaging?

Alle belangstellenden, jong en oud, met of zonder hulpvraag, werkend, vrijwilliger of mantelzorger kunnen hierover in gesprek met de PvdA Bronckhorst en Martin van Rijn. Een levendig debat met uitstekende sprekers en veel ruimte voor u! Ook is er gelegenheid om kennis te maken met het Ombudsteam, die praktische problemen mee kunnen helpen oplossen.

Sprekers zijn Martin van Rijn, Antoon Peppelman (wethouder) en Annelies Lichtenberg (fractievoorzitter). Frans Miggelbrink is de gespreksleider. De toegang is kosteloos. Wij adviseren u om zich voor 4 oktober aan te melden via bronckhorst@pvda.nl. Zaal open vanaf 19.30 uur; 20.00 start het programma, einde circa 22.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de website.


www.bronckhorst.pvda.nl