Maar liefst 65 kinderen hebben zich uitgeleefd tijdens de HuttenBouwDagen.
Maar liefst 65 kinderen hebben zich uitgeleefd tijdens de HuttenBouwDagen. Foto:

Samenwerking Zwembad In de Dennen en HuttenBouwDagen blijkt een succes

Vorden - Twee dagen hutten bouwen op het zwembad. Mooie ontwerpen, veel getimmer en de nodige koek en zopie gesponsord door de plaatselijke ondernemers.Timmeren, zagen, stapels hout en overal spijkers. Wat een geweldig weekend was het.

Een prachtige zaterdag 15 augustus met een lekker zonnetje en heel veel kabaal. De nieuwe locatie bleek zaterdag al meteen geslaagd. Tussen het harde werken door kon er even afgekoeld worden in het zwembad en deden de kinderen inspiratie op tijdens het glijden op de glijbaan.

Regen drukt pret niet
Zondag 16 augustus was het wat minder weer, maar daar hadden alleen de vrijwilligers last van. De kinderen kliederden en knutselden er toch wel op los.

De nieuwe locatie blijkt een schot in de roos

Ondanks het natte weer zijn de HuttenBouwDagen toch weer een kleurrijke boel geworden. Iedereen heeft zijn/haar hut mooi gemaakt en versierd alsof alles er vanaf hing. Spontaan kwam er een 'legermaatje' de hutten inspecteren en deelde hij de prijzen uit voor de mooiste/beste hutten. Bedankt kinderen voor jullie gedrevenheid en de vrijwilligers voor jullie hulp en begeleiding. Zonder jullie hebben we geen HBD. Hopelijk tot volgend jaar allemaal.

Met dank aan
Zonder de hulp van de sponsoring van plaatselijke ondernemers was dit evenement niet tot stand gekomen. De organisatie wil daarom de volgende ondernemers hartelijk bedanken voor hun medewerking. Van Gelre Papier BV, Hotel Bakker, Halfman Bloemen, 't Meestershuis, AH Grotenhuijs, IJssalon Lekker, IJssalon Te Heurne, de Rotonde, Profiel Bleumink, Reinier en Leonie, Juwelier Siemerink, Wissels bv, Beeftink, Welkoop, Keurslager Vlogman, Wijnhandel Smit, Administraties Enzo, De Herberg, Cafe Eunk, De Feestfabriek, 't Kacheltje en Schildersbedrijf Boerstoel maakten de HuttenBouwDagen Vorden weer tot een enorm succes.

Meer foto's op contact.nl.


www.huttenbouwdagenvorden.nl