Trots op de foto met het diploma in de hand.
Trots op de foto met het diploma in de hand. Foto:

Weer groep kinderen geslaagd bij In de Dennen

Zwemdiploma

Vorden - Bij zwembad In de Dennen zijn weer kinderen geslaagd voor hun zwemdiploma.

Voor het A diploma slaagden:
Bas Willemsen
Luuk Bierens
Sven de Koning
Jari van Duivenvoorde
Dieze Bierens
Julian Ehrenhard
Jesse Grevengoed
Hugo Bloem
Guus Nobel
Evie Korunka
Lauren Wanschers
Sara Flier

En voor het B diploma:
Loes Klein Nengerman
Thijs Oldenhaven
Bart Lichtenberg
Isa Teeuwen
Diede Wagenvoort
Lotte Wiggers
Leoni Schouten
Bouke Kl.Kranenbarg
Birke Brandsen


Huttenbouwdagen in Vorden

Vorden - De Huttenbouwdag hebben dit jaar plaats op 15 en 16 augustus. Het thema is leger.

'Legerbasis' Zwembad in de Dennen zoekt zoveel mogelijk jonge soldaten (jongens en meisjes) in opleiding die ons een handje gaan helpen de barakken (hut) en andere onderkomens (tent) te plaatsen. Natuurlijk blijft het daar niet bij want gedurende deze twee dagen worden er verschillende activiteiten aangeboden. Als de basis eenmaal staat, moeten deze leefbaar worden gemaakt en camoufleren worden.
Hiervoor wordt waterverf gebruikt en lappen stof. Vervolgens zal er ook aan je conditie gewerkt moeten worden. Om in vorm te blijven oefenen soldaten in opleiding onder andere met de stormbaan en zo zijn er nog veel meer leuke activiteiten.
Heb jij zin om twee dagen te bouwen, blijven slapen, spelen en plezier maken, zorg dan dat je voor 18 juli je flyer invult en inlevert op zwembad in de Dennen. De flyer is inmiddels uitgedeeld op de scholen in Vorden en er liggen nog heel veel flyers op het zwembad om in gevuld te worden.
Deze dagen kunnen alleen doorgaan als er genoeg officieren (ouders/verzorgers) hebben. Minimale leeftijd van officier is 16 jaar. Heb je zin om op 15 en 16 augustus neer te strijken op Legerbasis Zwembad in de Dennen en je handen uit de mouwen te steken en de kinderen en geweldig stoer weekend te bezorgen? Geef je dan op via huttenbouwdagenvorden@gmail.com of aan de kassa van het zwembad.