Henk Vaags van de Veilingcommissie overhandigt cheque aan 't Kraankuikentje.
Henk Vaags van de Veilingcommissie overhandigt cheque aan 't Kraankuikentje.

't Kraankuikentje blij met schenking kringloopwinkel

Vorden – De Stichting Veilingcommissie Vorden wordt heel hartelijk bedankt door de peuters van Peuterspeelzaal 't Kraankuikentje.

Tijdens de Meimarkt van kreeg het bestuur van peuterspeelzaal 't Kraankuikentje een cheque overhandigd ter waarde van 750 euro. De peuterspeelzaal had namelijk een aanvraag ingediend voor een bijdrage voor de aanschaf van fietsjes en een uitbreiding van buitenspeelmateriaal.

De blije peuters hebben zelf een attentie gemaakt die ze aangeboden hebben aan de medewerkers van Kringloopwinkel De Werf.

Week van de Acupunctuur

Bronckhorst - Voor het eerst in Nederland vindt er van 15 t/m 19 juni 2015 een Week van de Acupunctuur plaats. De Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur en de beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) Zhong slaan de handen ineen om de Traditionele Chinese Geneeskunde onder de aandacht te brengen bij een breder publiek.

Mensen die meer willen weten over Traditionele Chinese Geneeskunde zoals Acupunctuur, Shiatsu, Tuina, Qigong, Tai Ji Quan, Chinese kruidengeneeskunde en Chinese voedingsleer kunnen bij verschillende praktijken terecht, zie hiervoor de website. Bij praktijk Acupoli in Hengelo Gld. kunt u een Shiatsu stoelmassage ervaren. Van 15 t/m 19 juni zijn geĂ¯nteresseerden welkom om tussen 11.00 en 12.00 voor een gratis stoelmassage. En tussen 20.00 en 21.00 bent u welkom voor informatie over behandeling met acupunctuur en andere methoden binnen de TCG.


www.weekvandeacupunctuur.nl
Aanmelden: contact@acupoli.nl