Wim van Til ontvangt kampioensbeker uit handen van voorzitter Johan Norde.
Wim van Til ontvangt kampioensbeker uit handen van voorzitter Johan Norde. Foto: Bernadet te Velthuis

Seniorenbiljartvereniging 'Op Goed Geluk' sluit de competitie af in café Uenk

Vorden - Maandagmorgen 20 april sloot de seniorenbiljartvereniging 'Op Goed Geluk'de competitie af in een gezellige ambiance in Café Uenk. In zijn openingswoord op deze 'prijsuitreikingsmorgen' deelde voorzitter John Norde mee dat de vereniging ook komend jaar kan blijven biljarten bij Uenk, het gezellige dorpscafé dat binnenkort nieuwe eigenaren zal hebben.

De leden die allen deze maandagochtenden beschouwen als een zeer prettige tijdspassering, vooral ook door de contacten, begroetten deze mededeling met instemming. Wegens het aantal leden (24) wordt er elke week al roulerend door een aantal leden ook in Dorpscentrum het Kulturhus gebiljart, als opvolger van De Wehme waar geen gelegenheid meer is.

De competitie 2014/2015 werd gewonnen door Wim van Til, met op de 2e plaats Hennie Reindsen. Gerard Meijer eindigde als 3e. Tevens werd er een "prestatie-oorkonde" uitgereikt aan Gerrit Holsbeeke wegens zijn (voor O.G.G.- begrippen) onwaarschijnlijk hoge gemiddelde in één wedstrijd van 6,17 caramboles per beurt.
Door traktaties van enkel leden en een hartig hapje dat Café Uenk aanbood, werd er nog gezellig nagepraat en –gebiljart. Eind augustus begint voor deze Vordense biljarters het nieuwe seizoen.