Een 19 meter lange stormbaan, wat wil een kind nog meer?
Een 19 meter lange stormbaan, wat wil een kind nog meer? Foto: Bernadet te Velthuis

De middag stond voor groep 5 t/m 8 in het teken van toernooispelen

Koningsspelen 'De Vordering' één groot feest

Vorden - Wat een dag! Met het opendoen van de gordijnen was het al duidelijk: dit wordt een feest. Voor dag en dauw was het team het Koningsspelen-terrein aan het Wiemelink al aan het opbouwen. Dit moest zo vroeg omdat zij rond 08.00 uur alweer op school moesten zijn om het Koningsontbijt klaar te zetten voor de leerlingen.

Met rommelende magen en vol verwachting kwamen de leerlingen op school. Na een overheerlijk ontbijt was het dan zover: actie! In de hal werd de openingsdans door een ieder volop meegedaan.

Daarna werden de leerlingen in groepjes verdeeld en liepen naar Het Wiemelink. Bij het zien wat daar opgesteld stond, waren ze bijna niet meer te houden. Een 19 meter lange stormbaan! Wat wil een kind nog meer?! Heerlijk uitleven op de stormbaan en daarnaast leuke spelletjes doen zoals touwtrekken, korfbal en estafette. Dit alles samen met klasgenootjes.

De middag stond voor groep 5 t/m 8 in het teken van toernooispelen zoals hockey, voetbal én natuurlijk de stormbaan. De school kijkt terug op een zeer geslaagde dag. Foto's van deze dag staan binnenkort op de site.


www.devordering.nl

Afbeelding