Melanie Oonk en Edith Willems organiseren alweer voor de vierde keer dit bijzondere evenement.
Melanie Oonk en Edith Willems organiseren alweer voor de vierde keer dit bijzondere evenement. Foto: Bernadet te Velthuis

Verwendag voor vrouwen met kanker

Vorden - De maand mei is in zicht en dus is het bijna tijd voor de jaarlijkse verwendag voor vrouwen uit Vorden (en omgeving) die geconfronteerd zijn met kanker. Op donderdag 28 mei is het zover en gaan de dames in kwestie een bijzonder ontspannen verwendag tegemoet. Het evenement (tot dit jaar bekend onder de naam Viva la Donna) vindt plaats in het Klooster van Kranenburg. Edith Willems en Melanie Oonk organiseren het bijzondere evenement voor de vierde keer en hebben ook dit jaar voor een compleet verwenprogramma gezorgd. De landelijke stichting Viva la Donna is eind vorig jaar opgehouden te bestaan, maar Edith en Melanie gaan gewoon door. Wel onder een nieuwe naam trouwens: VROUW!

De verwendag is bedoeld voor vrouwen uit Vorden die te maken hebben (gehad) met kanker. Om ze een steuntje in de rug te geven en te laten ervaren dat ze er niet alleen voor staan. En omdat verwend worden gewoon fijn is en een goed gevoel geeft. De impact van kanker is fors en de weg naar herstel vaak zwaar. Reden genoeg om deze vrouwen een heerlijke ontspannen dag te bezorgen!

Dagprogramma
Het complete dagprogramma, dat start om 09.15 uur en eindigt om 17.00 uur bestaat uit: een schoonheidsbehandeling, voetverzorging, een heerlijke massage en/of een kappersbehandeling, een creatieve workshop en natuurlijk lekker eten & drinken.

Aanmelden
Heeft u zelf kanker en bent u toe aan een heerlijke verwendag? Of kent u iemand met kanker die u een heerlijke verwendag gunt? Dan kunt u zich vanaf vrijdag 1 mei 10:00 uur inschrijven via telefoonnummer 06-27282952 (Edith Willems) of e-mail vrouwvorden@outlook.com. Let op: er is plaats voor een beperkt aantal gasten dus wacht niet te lang met aanmelden. De inschrijving vindt plaats op basis van volgorde van opgave en vrouwen die de afgelopen jaren nog geen verwendag hebben gehad krijgen voorrang.

Afhankelijk van donaties
VROUW! ontvangt geen subsidies en is volledig afhankelijk van donaties en vrijwillige medewerking van particulieren, bedrijven en verenigingen. Zonder hun hulp en inzet zou dit evenement niet mogelijk zijn. Daarom bijzondere dank aan: Klooster van Kranenburg, Frappant, Catriens kapperij, Salon Metamorfose, Da Vinci, Ria Pasman, Voetverzorgingssalon Podi, Rietje Koeslag, Time Out Massage, Kei-reflex; voetreflex, Fysio Vorden, Cesar Dynamiek, Praktijk Janssen v.d. Berg, Heleen Tuunter, Overbeauty, Schoonheidssalon Bjoetie, Schoonheidssalon Bella Nonna, Salon Marianne, De Vordense Tuin, Studio 47, Grand Bistro de Rotonde, het Meestershuis, 't Wafelhuisje, Smit Wijnhandel, Bruna, de Lappengarage, Anne Reijrink, sigarenspeciaalzaak W. Schimmel , IJssalon Lekker, VVV Vorden, Visser Mode, Giesen Schoenmode, de Vordense Pan, Bloemsierkunst Halfman, fam. J. Brinkman, Intuïtieve praktijk, Kokkie Anoukie, Haarstudio Marloes, Recreatiebospark de Reehorst, Chocolaterie Magdalena, Hotel Bakker, Galerie de Burgerij, Hotel Hulsman Valkenburg, Beauty Praktijk Ellen, Den 4-Akker, Reiki Vorden, Paramedisch Centrum Vorden teLijf, zwembad in de Dennen, Wereldwinkel, Siemerink opticien juwelier, Puur en heerlijk streekproducten Eefde,Tekstzo en Weevers.