Woonz.nl is een onafhankelijk platform met aanbod van senioren- en zorgwoningen

Sensire wonen met zorg op Woonz.nl

Vorden - Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Als dit door ouderdom of ziekte niet meer lukt, ook niet met behulp van naasten en thuiszorg, dan kan men altijd bij Sensire wonen. Met ingang van mei zijn alle locaties Sensire wonen met zorg te vinden op Woonz.nl, zodat iedereen een online kijkje kan nemen. Sensire vindt het erg belangrijk dat het aanbod wonen met zorg inzichtelijk is.

Woonz.nl is een onafhankelijk internetplatform waar mensen de woning en leefomgeving kunnen vinden waar ze zich thuis voelen.
Ze kunnen zich oriƫnteren en kiezen uit een breed aanbod van senioren- tot zorgwoningen (van 55-plus woning tot verpleeghuisplek).

Fijn wonen
Voor Woonz.nl staat bij het kiezen van een nieuwe woning de leefomgeving centraal. Fijn wonen is niet aan leeftijd gebonden en hoort voor iedereen bereikbaar te zijn. Altijd en overal.

Locaties Sensire
Ook Sensire is met al haar locaties wonen met zorg te vinden op Woonz.nl, bijvoorbeeld wonen met dementiezorg bij De Lindenhof in Vorden en wonen met intensieve zorg bij Pelgrim in Gaanderen. In de huizen van Sensire wordt professionele zorg geboden.
Zinvolle dagbesteding
Bij Sensire staat voorop dat men kan wonen en welzijn zoals thuis. Dit betekent goed wonen, een zinvolle dag, in beweging zijn, geactiveerd blijven, contact hebben met anderen, aandacht krijgen en gezien worden.

De dagelijkse dingen van thuis doen, dat vindt Sensire erg belangrijk. Samen koken, de krant doornemen, aardappels schillen, naar muziek luisteren, een spelletje doen en een wandeling maken.

Voor meer informatie, zie de website:


Woonz.nl