De senioren hebben een heerlijke vakantie gehad in Drenthe.
De senioren hebben een heerlijke vakantie gehad in Drenthe. Foto: Bernadet te Velthuis

De bestemming was het Drentse dorp Vledder en het thema was 'Lachen is gezond'

Vordense senioren met vakantie

Vorden - Senioren uit Vorden en omgeving hebben afgelopen midweek weer vakantie gevierd. Zoals elke winter was ook dit jaar de bestemming het Drentse dorp Vledder en het thema was 'Lachen is gezond'.

Het weer zat mee. Ze konden zelfs heerlijk buiten in het zonnetje zitten. Er zijn diverse uitstapjes gemaakt: een zwerftocht rond Vledder, een dagtocht over de Veluwe met 's middags een wandeling onder leiding van een gids door de kroondomeinen rond Apeldoorn en een boottocht door de weerribben.

De avonden waren weer goed verzorgd. Zo was er een spelavond, een bingo en een super gezellige cabaretavond met schetsjes en humor. Al met al weer een gezellige midweek.

De gasten kijken nu al weer uit naar de volgende vakantie welke gepland staat in augustus. Deze reis gaat dan naar Luyksgestel in de Brabantse Kempen. Hebt u ook zin om met leeftijdgenoten een weekje lekker op vakantie te gaan? Dan kunt u contact opnemen met de familie Wolsing. Ook een rollator meenemen is geen probleem. Voor meer informatie en opgave is de familie Wolsing telefonisch bereikbaar.


Fam. Wolsing 0575552771.