De oude eigenaren van Luijendijk geflankeerd door de nieuwe.
De oude eigenaren van Luijendijk geflankeerd door de nieuwe. Foto:

Jaap en Anke Luijendijk dragen hun
hoveniersbedrijf over

Warnsveld - Na ruim 36 jaar vinden Jaap en Anke Luijendijk het tijd om terug te treden en het stokje over te dragen aan hun medewerkers Robert Wijnhoven en Marcel Blom. De beide heren hebben met ingang van 1 januari het bedrijf overgenomen. De overname brengt geen merkbare veranderingen met zich mee.

Onder de naam Hoveniersbedrijf Luijendijk blijven zij het vertrouwde adres voor tuin- of groenvoorziening en garanderen zij de kwaliteit en service die men de afgelopen 36 jaar gewend was.

Ook de bedrijfslocatie blijft voorlopig ongewijzigd.

Marcel en Robert
Marcel Blom is 22 geleden bij het hoveniersbedrijf gestart als vakantiekracht. In de loop der jaren heeft Marcel alle facetten van het hoveniersvak bij Luijendijk doorlopen. Marcel heeft zich de laatste jaren vooral gericht op het 'groot groen' bij onder andere bedrijven en instellingen, zoals relatiebeheer en leidinggeven aan de medewerkers groenvoorziening.

Marcel denkt graag mee om van de tuin een visitekaartje te maken. Robert Wijnhoven werd 26 jaar geleden gegrepen door het schitterende hoveniersvak en hoveniersbedrijf Luijendijk. Dit enthousiasme heeft hij nooit meer losgelaten.

Ook Robert heeft alle facetten van het hoveniersvak doorlopen en heeft zijn creativiteit kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen het bedrijf. Robert heeft zich vooral toegelegd op het adviseren, ontwerpen en begeleiden van de tuinaanleg.

Samen met een professioneel team staan zij garant voor vakmanschap.


Hoveniersbedrijf Luijendijk
Oude Borculoseweg 3
7231 PR Warnsveld
0575-431693
info@hoveniers-luijendijk.nl
www.hoveniers-luijendijk.nl


Voorjaarsconcert Muziekvereniging Jubal

Baak – Op vrijdag 17 april geven het opleidingsorkest en de harmonie van Muziekvereniging Jubal, beide onder leiding van dirigent Raymond Waanders een voorjaarsconcert in Zaal Herfkens. Aanvang 20.00 uur.

Het opleidingsorkest van Muziekvereniging Jubal zal de avond openen. Daarna zal de harmonie een gevarieerd programma ten gehore brengen. Het programma bestaat uit: 'Shalom!, Suite of Israeli Folk Songs' van Philip Sparke, 'Hymn To The Fallen', 'Lawrence of Arabia', 'March op. 99', voor orkest gecomponeerd door Sergei Prokofiev, 'El Paso Montanesa' van de Nederlandse componist Kees Vlak en 'Van Oranje' van de Nederlandse componist Carl Wittrock.
De entree is 5 euro inclusief een kop koffie / thee met kruidkoek. Jeugd tot en met 12 jaar is gratis en zij krijgen limonade met kruidkoek. Informatie over Muziekvereniging Jubal is te vinden op de website.


www.muziekvereniging-jubal.nl


Nederlandse Perzen Vereniging organiseert internationale kattenshow

Steenderen - Op zondag 19 april er in Sporthal Het Hooge Wessel een Internationale Kattenshow georganiseerd door de Nederlandse Perzen Vereniging. Te zien zijn raskatten, maar ook huiskatten van leden van de vereniging van liefhebbers van Lang-, Halflang- en Kortharige Kattenrassen.

Naast de langharige Perzen en hun kortharige evenbeeld, de Exotic Shorthairs, zijn er vertegenwoordigers van de halflangharen als Maine Coon, Heilige Birmaan, Ragdoll, Turks Angora, Noorse Boskat, Siberische Kat, Somali en ook van de kortharige rassen als Brits Korthaar, Siamees, Abessijn, Thai, Bengaal, Oosters Korthaar en wellicht ook de naakte Sphynx bijvoorbeeld. Deze raskatten worden door internationale keurmeesters op basis van de rasstandaarden beoordeeld.
De eigenaars hopen uiteraard dat hun katten als besten zullen worden beoordeeld, zodat ze uiteindelijk als Kampioen of Wereldkampioen te boek zullen staan. Het publiek kan kennismaken en oriënteren op favorieten. Er zijn vele verschillende soorten en variëteiten te zien. Verder zijn er stands aanwezig waar alle informatie te vinden is en waar dit materiaal ook te koop is.

Entree € 3,50 en tot 16 jaar en 65+ € 2,50. Meer informatie: www.npv.org of via de voorzitter (0314) 641602. Toegang van 10.00 tot 17.00 uur.

Er zijn vele verschillende soorten en variëteiten van het huisdier te zien.