Vicevoorzitter Wout Dekkers neemt stokje over van voorzitter Gerrit Nijenhuis.
Vicevoorzitter Wout Dekkers neemt stokje over van voorzitter Gerrit Nijenhuis. Foto: Bernadet te Velthuis

Vijf jubilarissen werden gehuldigd vanwege hun langdurig lidmaatschap

Bestuurswisseling Harmonie Vorden

Vorden - Dinsdagavond 31 maart vond de jaarlijkse ledenvergadering van Harmonie Vorden in het Kulturhus plaats. Tijdens deze ledenvergadering werd een vijftal leden door voorzitter Gerrit Nijenhuis gehuldigd vanwege hun langjarig lidmaatschap van de vereniging.

Karolien Huetink 25 jaar, Karin Weustenenk en Paul Bunkers 40 jaar, Henk Reerink 60 jaar en Henny Blaak 70 jaar muzikant. De eerste vier hebben hun hele muzikale carrière bij, Sursum Corda, Concordia en na de fusie bij Harmonie Vorden vol gemaakt. Henny Blaak heeft bij meerdere verenigingen gespeeld, die aangesloten waren bij het KNMO. Elk van de vijf werd persoonlijk toegesproken door de voorzitter en kreeg een certificaat en speld overhandigd.
In het najaar van 2014 had voorzitter Gerrit Nijenhuis aangekondigd het voorzitterschap niet te willen verlengen. Vicevoorzitter Wout Dekkers werd tijdens de ledenvergadering unaniem gekozen tot zijn opvolger. Een tevreden Gerrit Nijenhuis overhandigde na dit besluit de voorzittershamer aan Wout Dekkers en wenste hem veel succes! Theo Groot Nuelend, actief op andere vlakken binnen de vereniging, is gekozen tot vicevoorzitter. Bestuurslid Ria Zweverink stelde zich herkiesbaar voor een nieuwe termijn en werd door de vergadering met meerderheid van stemmen gekozen. Ria had zitting als contactpersoon voor de majorettes. Haar taak zal er anders uit gaan zien nu besloten is de majorettegroep op te heffen, door de terugloop van het aantal leden. Ria gaat haar tomeloze energie nu inzetten op het gebied van leerlingenwerving om de toekomst van de harmonie te verzekeren.
Tijdens het Voorjaarsconcert op zaterdagavond 11 april in sporthal 't Jebbink zal de majorettegroep voor de allerlaatste keer optreden. Daarnaast kunt u kennis maken met voorzitter Wout Dekkers. Twee goede reden het concert te bezoeken en te genieten van een mooie muzikale avond!


www.harmonievorden.nl