Winst in de laatste competitiewedstrijd van Quintus D2.
Winst in de laatste competitiewedstrijd van Quintus D2. Foto:

Mooie tweede plaats voor de dames van Quintus E2

Quintus Heren Senioren 1 eindigden derde

Hengelo – Zondag 29 maart werden door de meeste teams van Handbalvereniging SV Quintus de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Een fraaie derde plaats is bereikt door de Heren Senioren 1.

De jongens van de E1 moesten naar Sporthal Den Elshof in Groenlo tegen Grol HV E1. De heren startten zeer geconcentreerd. Dat resulteerde in goede aanvallen en aardig verdedigingswerk. Ruststand 3-12. Ook de tweede helft kwam Grol er niet aan te pas. Eindstand 5-22. D1 speelde uit tegen Reflex in de Van Pallandthal in Varsseveld. Quintus stond weer als vanouds te verdedigen en stond in de rust op 3-2. Een spannende wedstrijd, waar in de laatste minuut de meeste doelpunten vielen, Reflex was snel een behendig en nam voorsprong. Eindstand 9-7.

Vandaag speelde Quintus E2 de laatste wedstrijd tegen Huissen HV E2. In een drukke sporthal begon het thuisteam goed. De wedstrijd ging gelijk op, ruststand 2-1. De tweede helft werd op vechtlust gewonnen, eindstand 3-2. Mooie tweede plaats voor de dames van Quintus E2. De meiden van D2 speelden vandaag de laatste competitiewedstrijd tegen Grol H.V. D2. Een zeer goede wedstrijd. Samenspelen, zien wie er vrij staat en scoren met een schijnbeweging of sprongschot: het zat er allemaal in. Ook zat de verdediging goed in elkaar. Eindstand 12-9.

Een spannende thuiswedstrijd van Heren B1 tegen Swift A HB1. Het gastteam nam snel voorsprong, maar Quintus spelers en keeper verdedigden goed. Ruststand 6-6. In de tweede helft gingen beide teams ervoor. Quintus bleef aanvallend spelen en scoren, maar Swift benutte meer kansen, uitslag 12-17. Dames Senioren moesten tegen koploper Groesbeeks Glorie DS3. Spannende wedstrijd die aardig gelijk op ging. Met een eindstand van 12-12 hebben de dames toch mooi een punt behaald tegen de Groesbeekse dames, de kampioen van deze competitie. Een mooie afsluiter van de competitie!

Op zondag 29 maart troffen de heren van Quintus hun tegenstander uit Heeten. De wedstrijd verliep gelijkmatig en sportief waarbij het thuisteam de voorsprong van 14-12 pakte. In het verloop van de tweede helft stonden de heren van Quintus niet helemaal in het spel waardoor er voor Heeten kansen kwamen om bij te komen. Uitslag 25-26.

Heren 1 eindigde op de derde plaats.

Programma 12 April
11:55 uur Quintus DC1 - Grol H.V. DC1. 13:45 uur Quintus D1 - Grol H.V. D1. 13:00 uur Quintus E1 - WPG Research / de Gazellen E1.