Paul Kirch (l) en Peter van Zanten, voorzitter Rotary Vorden-Zutphen.
Paul Kirch (l) en Peter van Zanten, voorzitter Rotary Vorden-Zutphen. Foto: Bernadet te Velthuis

Belangrijke Rotary onderscheiding voor Paul Kirch

Vorden - Zaterdag 21 maart 2015 kreeg Paul Kirch de Paul Harris Fellowship uitgereikt door de voorzitter van de Rotary Vorden-Zutphen, Peter van Zanten. Paul, die blij verrast was, werd onderscheiden vanwege zijn vele verdiensten voor de Rotary en de samenleving.

Paul Kirch zet zich al vanaf 1978 als Rotarylid in voor de gemeenschap en heeft tal van clubfuncties vervuld. In 2000/2001 was hij clubvoorzitter van de Rotary Twente Zuid en vanaf 2007 lid van Rotary Vorden-Zutphen. Door zijn authentieke en oprechte betrokkenheid in combinatie met een tomeloze inzet heeft de Rotary veel relevante projecten kunnen ontwikkelen en uitvoeren.
De Paul Harris Fellow
De Paul Harris Fellow (PHF), die is vernoemd naar de oprichter van Rotary, is de meest bekende onderscheiding van de Rotary. De onderscheiding wordt toegekend aan iemand vanwege zijn/haar verdiensten voor de samenleving. Deze persoon heeft het recht zich 'Paul Harris Fellow' te noemen.

Rotary
Rotary is een wereldwijde organisatie van serviceclubs met in Nederland ruim 19.000 leden in 435 clubs. Rotary is niet religieus of politiek geëngageerd. De doelstelling is dat je bereid bent iets van jezelf te geven, dienstbaar wilt zijn aan de samenleving en dit in de praktijk zichtbaar maakt.