Winnaars darttoernooi Socii
Winnaars darttoernooi Socii Foto: Bernadet te Velthuis

Willem Pierik en Gerrie Steenbreker winnen Sociï-darttoernooi voor koppels

Wichmond - Op zaterdag 14 maart werd bij Sociï voor het elfde jaar op rij het darttoernooi voor koppels georganiseerd. Het toernooi staat te boek als gemoedelijk en gezellig, met soms een verrassende afloop. Er hadden zich 32 koppels aangemeld, dus acht poules met vier koppels.

Ook ditmaal verliep het toernooi weer naar wens, met her en der een verrassing. Eén van de verrassingen kwam vanuit de vrouwelijke hoek. Winanda Tijssen en Carolyn Avink schopten het in de verliezersronde tot de halve finale waarin zij uiteindelijk moesten buigen voor Marco Vreeman en Roy Eulink. Ook in de winnaarsronde waren wat verrassende uitslagen te zien, maar uiteindelijk waren het enkele gevestigde namen in de finalerondes. Willem Pierik freewheelde met partner Gerrie Steenbreker naar de finale waarin zij uiteindelijk Eelco Pierik en Marcel Vruggink troffen.

Laatstgenoemde kwamen nog wel op een 2-0 voorsprong maar moesten uiteindelijk toezien hoe hun opponenten door een 2-4 overwinning met de titel aan de haal gingen. In de verliezersronde ging het gelegenheidskoppel Harrit Wester/Nout Nijenhuis met de titel aan de haal. Marco Vreeman en Roy Eulink werden in de finale met 4-1 verslagen.

De organisatie kijkt weer met tevredenheid terug op het toernooi. Alle barvrijwilligers worden bedankt voor hun inzet op deze dag!
|Een speciaal woord van dank aan Martijn en Sil van D'n Olde Kriet (DOK) die de dartbanen voor deze dag geheel belangeloos beschikbaar stelden! Bronckhorst Zonwering (BZW) deed van zich spreken doordat vrijwel alle flights van hen kwamen.

Winnaarsronde:
Gerrie Steenbreker & Willem Pierik.
Marcel Vruggink & Eelco Pierik.
Jos Peters & Erik Olthof.
Paul Avink & Gert-Jan Loman.

Verliezersronde:
Harrit Wester & Nout Nijenhuis.
Marco Vreeman & Roy Eulink.
Rob Langwerden & Henk-Jan Rietman.
Winanda Tijssen & Carolyn Avink.