Tere ere daarvan wordt een Ladies Night georganiseerd i.s.m. Indoor Sport Vorden

12,5 jaar Catrien's Kapperij

Vorden - Vrijdag 1 mei 2015 is het alweer 12,5 jaar geleden dat Catrien Wientjes haar kapsalon Catrien's Kapperij opende bij Indoor Sport Vorden aan de Overweg 16. Daarom kregen klanten de gehele maand januari al 12,5 % korting en wordt er op zaterdag 14 maart een Ladies Night georganiseerd met medewerking van Indoor Sport Vorden.

Catrien blikt terug op een bewogen 12,5 jaar: "In die 12,5 jaar is er veel gebeurd: een eigen nieuwe klantenkring die je moet opbouwen, wisseling van eigenaar van de sportschool, zelf een behoorlijk fietsongeluk gehad waardoor ik 3 maanden uit de roulatie was en je helaas toch klanten verliest wanneer je een eenmanszaakje bent, een leerling opgeleid tot kapster en nu zelf ook aan het examineren op het Graafschapcollege!"

Nog steeds is Catrien met veel plezier aan het werk en wil, omdat ze dit alles samen met haar klanten bereikt heeft, dit graag samen vieren met een feestje! Om het eens wat anders te doen dan een normale Ladies Night heeft ze gezorgd voor een zeer gevarieerd programma met o.a.: modeshows, sauna, klankschalensessies, relaxatiemeditatie, sportlessen (fiƫsta, spinning, yoga), diverse workshops, live muziek, hapje en drankje, lezingen, haar- en stylingsadvies, diverse kramen en een verloting.

Dus zet in je agenda: zaterdag 14 maart 2015 van 19.00 tot 22.00 uur bij Indoor sport Vorden, Overweg 16, Vorden.

Mocht je mee willen doen met een sport, lekker relaxen in de sauna of een sessie meemaken vergeet dan niet om een handdoek en/of sportkleding/schoenen mee te nemen!