Veilingcommissie wil graag de Vordense
gemeenschap sponsoren

Vorden - Net als de vorige jaren wil het bestuur van veilingcommissie 'De Werf' een groot deel van de gelden die zij ontvangt uit de verkoop van kringloopwinkel 'De Werf' schenken aan de Vordense bevolking.

De veilingcommissie wil graag de Vordense samenleving in positieve zin beïnvloeden door het exploiteren van een ideële kringloopwinkel en het organiseren van een sponsoractie en is zich ervan bewust dat verenigingen en organisaties op dit moment moeilijke tijden doormaken. Subsidiekranen worden dichtgedraaid en burgers hebben door de economische situatie simpelweg minder geld te besteden.

Daarom wil Stichting de Veilingcommissie dit jaar weer een groot deel van de inkomsten besteden aan de Vordense samenleving. Daarom is besloten een substantieel bedrag beschikbaar te stellen voor maatschappelijke of culturele organisaties die een sterke binding hebben met de voormalige gemeente Vorden. De grootte van dit bedrag zal afhangen van de sponsorverzoeken die men ontvangt.

De veilingcommissie wil eenieder in de gelegenheid stellen sponsorverzoeken in te sturen. De spelregels voor deze sponsorverzoeken worden vermeld op de website: www.veilingcommissie.nl. Deze sponsorverzoeken kunnen tot uiterlijk 12 april worden ingestuurd. Op de meimarkt op 30 mei zal de veilingcommissie bekend maken welke organisaties door de sponsoractie worden ondersteund.

De meimarkt
De veilingcommissie wil van de meimarkt een jaarlijks evenement maken. Op 30 mei zal er op het buitenterrein kramen geplaatst worden waar Vordense verenigingen, organisaties en particulieren zichzelf kunnen presenteren, informatie geven of producten verkopen.
Maatschappelijke organisaties, particulieren en verenigingen kunnen zich aanmelden.


www.veilingcommissie.nl
06-44629049

Grootte bedrag zal afhangen van sponsorverzoeken