Anja Lievestro nam afscheid van 'buurvrouw' Lusanne Klein Kranenbarg (r).
Anja Lievestro nam afscheid van 'buurvrouw' Lusanne Klein Kranenbarg (r). Foto: Jan Hendriksen

Lusanne Lingerie verhuist van Dorpsstraat 4 naar Dorpsstraat 64 in Ruurlo

Ruurlo - Lusanne Klein Kranenbarg bestiert nu bijna vier jaar Lusanne Lingerie aan de Dorpsstraat 4 in Ruurlo. Na de overname van de winkel in 2011 heeft zij wat kleine verbeteringen in de winkel uitgevoerd, maar nu was het tijd voor een grotere verbouwing. "Als we dan toch de boel flink moeten aanpakken heb ik ook gekeken of een verhuizing naar een andere locatie mogelijk was", zo vroeg Lusanne Klein Kranenbarg zich hardop af. Daarbij is uiteindelijk gekozen voor het pand aan de Dorpsstraat 64 gelegen tussen Teunissen Mode en Keurslager Kuenen en tegenover Obbink en de Schoenenwinkel: hartje Ruurlo.

In het nieuwe pand hoopt Lusanne Klein Kranenbarg weer klaar te zijn voor de toekomst en hier nog vele jaren vooruit te kunnen. Qua grootte van het winkeloppervlak is er geen verandering. Wel is de indeling praktischer en zijn er meer paskamers beschikbaar. Nu ook de badmode van Prima Donna Swim, Beachlife en de chloorbestendige badkleding van Tweka in het assortiment zijn opgenomen is er ruimte om deze ook te presenteren. Bij Lusanne Lingerie kunnen zowel vrouwen als mannen, meisjes en jongens terecht voor ondermode. Voor vrouwen en mannen zit de nachtmode en met ingang van het nieuwe zomerseizoen ook de badmode in het assortiment. Daarnaast is er een uitgebreide collectie beenmode van Oroblu en blijven in de nieuwe winkel ook de fournituren verkrijgbaar. In de afgelopen jaren heeft Lusanne Klein Kranenbarg ervaren dat persoonlijke aandacht en advies voor de klanten erg belangrijk is. Haar doel is dat klanten met een gevoel van 'geslaagd te zijn' de deur uit gaan. Als er iets besteld moet worden dan is dat geen probleem en is het meestal binnen enkele dagen beschikbaar in de winkel.

Afscheid
Anja Lievestro van Swift Hairfashion nam zaterdag met pijn in haar hart afscheid van haar 'buurvrouw' Lusanne Klein Kranenbarg (rechts).De nieuwe winkel is geopend vanaf dinsdag 3 maart. Er ligt een attentie voor de klanten klaar zolang de voorraad strekt.