Zonder extra bestuursleden en vrijwilligers is men genoodzaakt te stoppen

Bestuursleden gezocht HuttenBouwDagen

Vorden - Na drie jaar kent iedereen inmiddels wel de HuttenBouwDagenVorden die in de zomervakantie plaatsvindt aan het Wiemelink. Een groep van ongeveer 100 kinderen vanaf groep drie tot en met groep 8 leven zich twee dagen uit, door samen in groepjes de mooiste hutten te bouwen en te versieren.

Daarnaast worden er nog wat spelelementen georganiseerd om de kinderen een paar leuke dagen te bezorgen. Vorig jaar zijn een aantal bestuursleden gestopt, daarom is de organisatie op zoek naar minimaal 3 bestuursleden om het team te komen versterken.

Heb je zin, tijd en ben je vrij (in de laatste week van de zomervakantie) en je wilt een steentje bij dragen in de organisatie om voor de jeugd van Vorden de HuttenBouwDagen op te zetten, meld je dan bij Wenneke Zweverink (06 10847722) of Saskia Vliem (06-23416184).
Ook is de organisatie op zoek naar vrijwilligers op de HuttenBouwDagen zelf. Kun je een ochtend, middag of hele dag helpen, geef je dan op want alleen met genoeg vrijwilligers kan het plaatsvinden. Mocht deze oproep niet het gewenste resultaat opleveren, dan is de organisatie spijtig genoeg genoodzaakt om te stoppen met de HuttenBouwDagenVorden. Je kunt hen bereiken via: huttenbouwdagenvorden@gmail.com.