Geïnteresseerde bezoekers tijdens een voorgaande editie KunstZondagVorden
Geïnteresseerde bezoekers tijdens een voorgaande editie KunstZondagVorden Foto: Bernadet te Velthuis

Kunstzondag Vorden maart 2015

Een ontmoeting met kunst en kunstenaars

Vorden - Zondag 8 maart is de 34ste editie van KunstZondagVorden, de viermaal per jaar gehouden route langs ateliers en galeries in het centrum van Vorden en haar buitengebied. Van 11.00 tot 17.00 uur hebben vijf ateliers en drie galeries hun deuren geopend. Op vrijwel alle locaties zijn kunstenaars/vormgevers/fotografen aanwezig om met u van gedachten te wisselen over hun inspiratiebronnen, het creatieve proces en de door hen toegepaste technieken en beeldelementen.

Het kleurrijke KZV-Infoblad met een korte beschrijving wat er op de locaties te zien is en een plattegrond,waarop ook de route naar het buitengebied duidelijk is aangegeven, is vanaf heden af te halen bij VVV Vorden, Kerkstraat 1B en bij de galeries. Zo kunt u zich vooraf oriënteren op de verschillende locaties en uw eigen route langs ateliers en galeries samenstellen.

Hedendaagse diversiteit
KunstZondagVorden staat voor een diversiteit aan hedendaagse beeldende kunst en vormgeving, zowel figuratief als abstract, met kwaliteit. In de ateliers en galeries worden schilderijen en tekeningen in diverse technieken geëxposeerd. Ook is er ruimtelijk werk te bezichtigen, zoals beelden en objecten in verschillende materialen en formaten.
En natuurlijk treft u ook interessante fotografie en 3d-design, zoals sieraden, tassen en glaskunst, aan op de kunstroute. KunstZondagVorden blijft altijd verrassen door het steeds wisselende, boeiende kunstaanbod dat u kunt bekijken.

Kunst proeven
In overleg met Vordense ondernemers en KZV-deelnemers, is het project 'KunstProeven' ontwikkeld. Doel is om bezoekers tijdens hun verblijf in Vorden de gelegenheid te bieden een kunstroute 'op maat' te volgen en kennis te maken met de kunst en kunstenaars.

Nieuwsgierig? Op de website vindt u meer informatie en kunt u het KZV-Infoblad downloaden.


www.kunstzondagvorden.nl