Henk Weeke, Richard de Jong, Jos Thijssen en Oscar Bleumink zijn er klaar voor!
Henk Weeke, Richard de Jong, Jos Thijssen en Oscar Bleumink zijn er klaar voor! Foto: Bernadet te Velthuis

Loopgroep Runners Vorden heeft sinds november vorig jaar twee assistent-trainers

Beginnerstrainingen starten weer

Vorden - Loopgroep Runners Vorden heeft sinds november 2014 twee nieuwe assistent-trainers, Oscar Bleumink en Henk Weeke. De loopgroep in Vorden is hierdoor versterkt in continuïteit en kwaliteit van trainingen die elke dinsdag- en donderdagavond gegeven worden samen met Richard de Jong en Jos Thijssen. Zij staan klaar om de lopers te adviseren en te trainen in loophouding en conditie.

Er wordt op drie verschillende niveaus training gegeven. Daarnaast worden jaarlijks ook andere activiteiten gehouden, zoals de Kroegentocht en 'de Vordense triathlon'. Dit laatste is een knipoog naar een dag lopen, kanovaren en met de trein terug. Dit geeft aan dat naast het hardlopen, ook de gezelligheid om in groepsverband te sporten belangrijk is.

Beginnerstraining
Altijd al eens een paar kilometer achter elkaar willen hardlopen? Zaterdag 7 maart start Loopgroep Runners Vorden weer een beginnertraining, die zeven zaterdagen achter elkaar wordt gegeven. Na deze clinic kun je aansluiten bij de loopvereniging, dan wordt je begeleid om bijvoorbeeld bij de Keppelrun in Hoog-Keppel je eerste run van 5 km te gaan doen!


Info: www.runners-vorden.nl
Opgave: www.starttorun.nl