De Mini's van WIK zijn kampioen. Foto's: PR
De Mini's van WIK zijn kampioen. Foto's: PR

Succesvol eerste helft van seizoen voor jeugd WIK Steenderen

STEENDEREN - De jeugd van Volleybalvereniging WIK Steenderen heeft een geweldige eerste helft van het seizoen gespeeld. Er zijn maarliefst drie teams kampioen geworden. Een miniteam, de meisjes B1 en de meisjes B2 vierden feest!

Medaille voor de mini's
De mini's zijn de allerjongsten van de volleybalvereniging. Het team won 19 van de in totaal 20 wedstrijden en werd op zaterdag 19 december kampioen. Emma, Iris, Esmee en Majka zijn ontzettend blij met de overwinning en hebben een mooie medaille gekregen.

Grote voorsprong
Doordat de meisjes B2 een grote voorsprong had opgebouwd ten opzichte van de nummer 2 werden zij op zaterdag 29 november al kampioen. Een geweldige prestatie, want de meiden spelen dit seizoen voor het eerst in de B-jeugd. Iris Helming, speelster van de B2: "De wedstrijden waren leuk, het publiek was enthousiast en de sets waren spannend. We vinden het geweldig dat we met 13 punten verschil met de nummer 2 kampioen zijn geworden."

Eindelijk kampioen
Vaak waren ze er dicht bij, maar het is nu dan eindelijk zover. Ook de meisjes B1 zijn kampioen geworden. Op zaterdag 19 december speelden zij de laatste wedstrijd van de eerste helft van het seizoen. Er waren nog maar twee punten nodig om het kampioenschap in de wacht te slepen. Luna Geverinck: "Twee sets moesten we winnen en toen dat lukte waren we door het dolle heen! Dit seizoen begon wat anders dan normaal, met een nieuwe trainer en een nieuw systeem. Maar we hebben goed getraind. We zijn hartstikke blij!"

Volleybalvereniging WIK is trots op de jeugd. Bestuurslid en trainster Diny Nijkamp: "Het is geweldig dat onze jeugd zo goed presteert. We investeren veel in de kwaliteit van de trainingen en dat zie je terug in de resultaten. Alle trainers, leden, sponsoren en supporters bedankt!"

Wil je meer weten over Volleybalvereniging WIK Steenderen? Ga dan naar de website of bezoek de Facebookpagina.


www.wiksteenderen.nl

www.facebook.com/volleybalverenigingWIK


Leerlingen Pianoschool Faya Farrakhova geven sfeervol kerstconcert

HUMMELO - Elk jaar rond deze tijd organiseert Faya Farrakhova van de gelijknamige pianoschool in Hummelo en Wichmond een kerstconcert. Deze keer werd dit concert gegeven in de sfeervolle en intieme ambiance van de Protestantse Kerk in Wichmond, die zich uitstekend leent voor een gelegenheid als deze. Natuurlijk kon men genieten van mooie kerstmuziek maar ook andere mooie melodieën die pasten bij de tijd van het jaar passeerden de revue. De meeste leerlingen die optraden zijn jonge kinderen in de leeftijd van zeven tot zeventien jaar maar ook enkele volwassenen traden voor het voetlicht.

Het publiek bestond natuurlijk vooral uit uit vaders, moeders, broertjes of zusjes en opa's en oma's maar ook veel anderen hadden de weg naar dit concert gevonden. Zij genoten met volle teugen van de prestaties van de leerlingen die al enkele weken stevig hadden gerepeteerd voor dit concert. Het applaus wat hun ten deel viel was dan ook welverdiend. Meer informatie zie de website of Facebookpagina: Faya Farrakhova Pianoschool.


www.faya-piano.nl


WIK Meisjes B2 kampioen.
Wik Meisjes B1 kampioen.