BodyCombat bij AeroFitt. Foto: PR
BodyCombat bij AeroFitt. Foto: PR

Vecht jezelf in beter vorm

HENGELO - Sinds kort kan men ook in Hengelo het gevecht voor een nog betere vorm aangaan. Sportcentrum AeroFitt aan de Winkelskamp 5 introduceert BodyCombat, de uitdagende vechtsportworkout die een lichamelijke èn een mentale opkikker geeft.

In vorm raken en blijven is vaak een gevecht. Met BodyCombat is het altijd een gevarieerd en leuk gevecht. Het is een verrassende mengeling van vechtsporttechnieken als karate, kickboxing, tae kwondo en tai chi. Door deze combinatie van intensieve én ontspannende bewegingen is BodyCombat zowel een lichamelijke als een mentale opkikker. Je valt er bovendien snel mee af en je wordt veel leniger. Je concentratie, coördinatie en uithoudingsvermogen nemen met iedere stoot en trap toe.
BodyCombat is een groepsworkout en duurt ongeveer een uur. Zowel mannen als vrouwen doen mee aan deze uitdagende vorm van bewegen. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen, zodat zowel mensen met geen enkele ervaring als degene die het willen doen als aanvulling op hun eigen sport er evenveel plezier aan beleven. BodyCombat is een vechtsportworkout, een intensieve vorm van bewegen. De begeleiders van AeroFitt hebben een gedegen opleiding ondergaan en worden regelmatig bijgeschoold.
Het is een veilige, intensieve en leuke manier om je in een uurtje lekker af te reageren. Het maakt je niet alleen snel fitter en sterker, ook in je dagelijkse leven zul je merken dat de vechttechnieken die je bij BodyCombat leert je zelfverzekerder maken, een lekker gevoel en een dosis energie geven.
Bel voor een proefles naar 0575-465001 of om te reserveren voor de lancering op woensdag 6 januari, 19.00-19.55 uur. De lestijden zijn vanaf 6 januari op maandag 20.30-21.30 uur, woensdag 19.00-19.55 uur, vrijdag 10.15-11.10 uur. Speciale Techniektrainingen zijn er in januari op woensdag 13, 20 en 27 januari om 18.30-19.00 uur.


www.aerofitt.nl