DVO meisjes C1 met hun coach. Foto: PR
DVO meisjes C1 met hun coach. Foto: PR

DVO meisjes C1 ongeslagen kampioen

HENGELO - De DVO meisjes C1 zijn afgelopen zaterdag ongeslagen kampioen geworden. Onder leiding van coach Dick Harbers moest er zaterdag nog wel gewonnen worden met 0-4 in Harfsen. De spanning was duidelijk aanwezig, maar met het vele publiek dat was afgereisd met een hoop getoeter en lawaai was het een zéér verdiende 0-4 overwinning. Een prachtige prestatie dat later werd gevierd in Sporthal De Kamp onder het genot van een drankje en een patatje. Op de foto staan (v.l.n.r.) Nieke Heerink, Lieke Jolij, Rinske Hellema, Terra Wieggers, Marie-Christine Lankhorst, Sanne Heerink, Sietske Glastra, Kyara Bremer, Elle Wieggers en coach Dick Harbers. Dames proficiat met het behaalde kampioenschap!


DVO Dames 3 nieuwe sporttassen

HENGELO - Woensdag 28 oktober kwam de heer Lankhorst van Nijman Administratie en Belasting Adviseurs bv. als nieuwe sponsor naar Sporthal de Kamp om dames 3 van DVO Hengelo de nieuwe sporttassen te overhandigen.

Omdat Nijman als bedrijf in Doetinchem gesitueerd is, maakt het dan ook bijzonder dat ze een volleybalteam in Hengelo willen sponsoren.

Als dank voor dit gulle gebaar kreeg de heer Lankhorst een prachtige bos bloemen en een doos chocolade. Of het door de tassen kwam, weet dames 3 niet, maar feit wil dat ze deze wedstrijd gewonnen hebben.

Op de foto staan eerste rij (v.l.n.r.) Linda Momberg en Femke Smulders, tweede rij (v.l.n.r.) Jorine Maresch en Eva Plekkenpol en derde rij (v.l.n.r.) Ronald Lankhorst, Martine Wolsink, Patrick Maresch, Corine Pelgrim, Chantal Hendriks, Wilma Harmsen, Renate Garritsen en Natalie Tragter.

DVO Dames 3 met hun sponsor. Foto: PR