Afbeelding

Kunst4daagse Bronckhorst 2016

Tiende editie

BRONCKHORST - Evenals vorig jaar organiseert de werkgroep Kunst4daagse Bronckhorst ook in 2016 een Kunst4daagse: van Hemelvaartsdag 5 t/m zondag 8 mei. En ditmaal voor de tiende keer! Een bijzonder jaar dus, waar de werkgroep graag wat meer aandacht aan wil geven.

De Werkgroep Kunst4daagse Bronckhorst 2016 bestaat uit coördinator Thea Lusink, telefoon (06) 12375209, voorzitter Henk Borra, secretaris Hilda Nijman, contact brochure Anneke van de Meer, webmaster Marja Bovenlander en voor de fietsroutes in de brochure Rini Slütter. De werkgroep heeft na de evaluatie van de afgelopen editie enkele verbeteringen toegepast. De vindbaarheid van de website is verbeterd, de werkgroep gebruikt dit jaar een nieuw mailadres en Facebook heeft een facelift gekregen.

Deelnemers die zich aanmelden krijgen een vermelding op de website en in de brochure, met ruimte voor de beschrijving van de kunst die tijdens de Kunst4daagse te zien is. Met in de brochure één foto en op de website maximaal vijf foto's. Op de website en in de brochure worden circa vijf fietsroutes opgenomen. Via Facebook worden tips gegeven over hoe deelnemers de aantrekkelijkheid van hun locatie kunnen verhogen om meer bezoekers te krijgen. Deelnemers kunnen er natuurlijk ook berichten kwijt met acties die ze zelf opzetten met een link naar hun eigen website en zij kunnen met andere deelnemers in contact komen.
De werkgroep zorgt voor promotie in landelijke en plaatselijke bladen, onder meer meerdere malen in Weekblad Contact, op de website en via de gratis brochure die in de gehele gemeente Bronckhorst huis-aan-huis wordt bezorgd. Deelnemers ontvangen elk tien brochures voor de verspreiding en krijgen de brochure ook digitaal beschikbaar, inclusief een poster die kan worden geprint.
De tiende editie van de Kunst4daagse wordt officieel geopend. Wanneer deze feestelijke gelegenheid zal plaatsvinden is nog niet bekend.

Deelnemen:
Om mee te doen zijn er meerdere mogelijkheden. Alleen deelnemen op een eigen locatie en voor eigen kosten met daarvoor een vermelding in de brochure en op de website.
Met meer deelnemers op één locatie zijn er twee mogelijkheden: Iedere deelnemer heeft een eigen vermelding op de website en in de brochure en betaalt elk het inschrijfgeld, of: Meerdere personen exposeren op één locatie onder één noemer. In dit laatste geval krijgen zij één deelnemersnummer, slechts één vermelding op de website en in de brochure. Samen betalen zij de kosten en de correspondentie verloopt via de contactpersoon.

Voorwaarden voor deelname:
Deelnemers zijn alle vier de dagen open van 11.00 – 17.00 uur. De deelnemende kunstenaars hoeven niet in de gemeente Bronckhorst te wonen, maar hebben de expositieruimte wel binnen de gemeentegrenzen. Aanmelden kan voor 1 januari 2016 en het deelnemersbedrag moet zijn voldaan voor 15 januari 2016. Pas na betaling is de inschrijving definitief en wordt een deelnemersnummer verkregen. Op alle locaties dient de vlag of banner van de Stichting Kunst en Cultuur Bronckhorst te hangen. Wie nog geen vlag of banner heeft, kan die bij de werkgroep bestellen.

De spelregels:
De werkgroep is gehouden aan een strakke planning om de fietsroutes, kaartmateriaal, brochure en website op tijd af te hebben. Zij vraagt hiervoor begrip en medewerking. Kunstenaars die in 2015 hebben meegedaan hebben een mail ontvangen met een aanmeldformulier. Nieuwe deelnemers kunnen via de mail een aanmeldformulier aanvragen.


kunst4daagsebronckhorst.nl

kunst4daagsebronckhorst@gmail.com

Facebook
Kunst Vier Daagse Bronckhorst


Bridgen in Toldijk

Derde avond van de derde competitieronde

TOLDIJK - Uitslag van 26 november 2015, de derde avond van de derde competitieronde van Bridgeclub Bronkhorst. In lijn C 12 paren, in lijn A en Lijn B 13 paren. Geen stilzit maar dan is er een combitafel: elke ronde speelt aan die tafel een paar uit lijn A tegen een paar uit lijn B.

In lijn A dit keer een hoge uitschieter met meer dan 10%!
Lijn A: 1. Riet Botschuyver & Bert Deunk 66,67%, 2. Erica Schut & Marijke Hilderink 55,83%, 3. An Wortel & Paul Niks 54,58%.
Lijn B: 1. Annelies Schröder & Jan Rondeel 60,42%, 2. Dick Brinkman & Hans Dekker 58,75%, 3. Jan Veenhuis & Joop Rutten 57,50%.
Lijn C: 1. Jirka & Svatja de Wolf 60,42%, 2. Gerda Tankink & Hermien Koenders 58,75%, Riekie Nieuwenhuis & Riet Niessink 56,67%.

Donderdag 3 december is de vierde avond van de derde ronde. Afmelden vóór 12.00 uur op de wedstrijddag via het mobiele nummer van de club: 06-25198329.