Folkband Wild Geese treedt op in het Theater Onder de Molen. Foto: PR
Folkband Wild Geese treedt op in het Theater Onder de Molen. Foto: PR

Folkband Wild Geese treedt op in

Vordens theater

VORDEN/LINDE – Vrijdagavond 2 oktober speelt de vierkoppige band Wild Geese in het Theater onder de Molen. De band heeft door een subtiele mix van oude en nieuwe stijlen een geheel eigen 'sound' gecreëerd. Een sound die garant staat voor een unieke beleving.

Maar niet alleen de échte folksound is uniek, ook hun presentatie. Zanger Peter Brennan is namelijk van gemengd Iers/Schotse afkomst, dus hij weet niet alleen hoe folk 'moet' klinken, hij 'kletst' de nummers ook nog op een aanstekelijke manier met Ierse tongval aan elkaar. Laat u meevoeren op een sfeervolle reis langs mistige bergen en groene valleien van Schotland en Ierland.

Door het gebruik van verschillende instrumenten, waaronder een elektrische doedelzak en folk cello, wordt het zeker een aangename reis. Het is niet voor niets dat de toonaangevende productiemaatschappij Folk Music Productions over Wild Geese schreef: "When I first heard them, I couldn't believe these guys were Dutch, I thought that only a Scottish band could sound like that!"

Theater onder de Molen is dan ook vereerd dat Wild Geese op het Vordense podium staat.

Het optreden van Wild Geese begint vrijdagavond 2 oktober om 20.00 uur. Kaarten à € 10,- kunnen vooraf gereserveerd worden via internet. Het ook mogelijk om op 2 oktober aan de zaal kaarten te kopen.


Theater Onder de Molen
Lindeseweg 29
7251 NJ Vorden (buurtschap Linde)
www.theateronderdemolen.nl