Vrijwiligers van de ClédingkanTine
Vrijwiligers van de ClédingkanTine Foto: Liesbeth Oukes

Nummerverkoop ClédingkanTine 10 september in Hengelo

De leukste kledingbeurs van de Achterhoek

Hengelo 10 september is het weer zover, dan is de nummerverkoop van de ClédingkanTine. Voor veel mensen is de ClédingkanTine al heel bekend maar voor degene die er nog niet van heeft gehoord een kleine uitleg. De oprichters van de ClédingkanTine zijn Clementine en Tine. Daar komt de naam vandaan. De ClédingkanTine is een beurs voor Tiener / Dameskleding en men kan hiervoor kleding inbrengen. Ook schoenen / laarzen en tassen zijn van harte welkom.

De kleding moet modieus zijn en in goede staat. Voor het inbrengen van de kleding zijn voor €1,50, 24 prijsstickers te koop, te gebruiken om de kleding te prijzen. 70% procent van de opbrengst is voor u! U bepaald dus zelf de prijzen. Op de dag van de beurs komt u het s 'morgens inleveren en op vrijdag 25 september haalt u het restant en uw envelop met de verdienste op. Zelf hoeft u de kleding dus niet te verkopen.

De kleding die u niet meer terug hoeft word geschonken aan een goed doel. Dit jaar wordt Stichting Litania gesteund. U kunt dit zelf duidelijk aangeven op de prijsstickers. De ClédingkanTine maakt op deze manier veel mensen blij: natuurlijk de verkoper die een opgeruimde kast heeft en er ook nog iets aan verdiend.
Natuurlijk de tieners en dames die met stapels kleding weer naar huis gaan en als laatste het goede doel waar het restant kleding naar toe gaat.
Prijsstickers zijn verkrijgbaar op 10 september van 09.00 tot 10.00 en van 18.00 tot 19.00 uur. Partycentrum Langeler aan de Spalstaat 5 in Hengelo Gld.
De Tiener / Damesbeurs op 24 september van 18.00 tot 20.30 uur. eveneens in Partycentrum Langeler.
Namens alle vrijwilligsters van de ClédingkanTine hopen wij u te zien op de nummer verkoop of op onze Tiener / damesbeurs.
Kijk ook eens op onze Facebook pagina!