Leren muziek maken met de welbekende blokfluitlessen.
Leren muziek maken met de welbekende blokfluitlessen. Foto: Liesbeth Oukes

Maak het leven leuker en neem muziekles bij Nieuw leven!

Samen muziek maken is leuk!

Steenderen Het is wetenschappelijk bewezen dat muziek goed is voor je ontwikkeling in de grote wereld voor de basisschoolkinderen. En wat is er nu leuker dan naast het aap, noot en mies ook nog een hele boel muzieknoten te kunnen lezen. Muziekvereniging Nieuw Leven uit Steenderen heeft jullie een hoop te bieden.

Op allerlei manieren kun je muziek leren maken en bij Nieuw Leven willen zij dit graag aan jullie leren! We hebben binnen onze vereniging een opleidingstraject, zodat je met op verschillende wijze kunt leren muziek maken.

Dit kan zijn door de welbekende blokfluitlessen of door meteen te beginnen met een instrument te bespelen en de uitdaging aan te gaan. Al lijkt blokfluit spelen makkelijker dan het is.

Het kan ook zijn dat je al noten kunt lezen en meteen een instrument wilt bespelen, dit is ook allemaal mogelijk binnen onze vereniging. Het leuke is dat we naast de lessen een jeugdorkest en een jeugdmalletband hebben, omdat het natuurlijk altijd veel leuker is om samen muziek te maken. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om alleen les te nemen maar in groepsverband zijn de lessen ook mogelijk!

Naast het muziek maken hebben we tal van activiteiten zoals concerten, oliebollen verkoop, samenwerking met andere verenigingen, wat het allemaal nog leuker maakt! Zit je op de basisschool of ben je al werkende het maakt niks uit, want muziek maken is voor jong en oud!

Denk je na het lezen van mmm lijkt me best leuk, schroom niet en neem contact met Peter de Wit of Henk Wentink en zij kunnen je alles vertellen wat je maar wilt weten.
Voor meer info kijk op de website of stuur een mail.


www.nieuwleven-steenderen.nl
info@nieuwleven-steenderen.nl